MAJDAN A VRAZI Z WALL STREETU






Demagogickou propagandou zmanipulovaní hlupáci, nekritičtí rusofilové a  provokatéři s oblibou zaměňují následek s příčinou. Je zcela zřejmé, že vinu na celém ukrajinském konfliktu má především KREML. Ten fakticky vyprovokoval i samotný Majdan, který byl až důsledkem ruské politiky, která otevřeně podporovala  proruskou bolševicko-mafiánskou kliku Janukoviče a držela u moci bandu zkorumpovaných darebáků tak dlouho, až Ukrajincům došla trpělivost a vzbouřili se. A odtud pak pramení  i všeobecná averze vůči Rusku, bezprostředně svázaným s nenáviděným režimem, což ostatně jen potvrdily následující  události, kdy Rusko cynicky poskytlo útočiště všem ukrajinským zkorumpovaných činitelům, na čele s ex-presidentem, jakož i bandě uprchlých vrahounů z Berkutu, různým defraudantům a dalším zkrachovalým existencím.
A to, že využily oranžové revoluce a Majdanu i různé pochybné živly z pravého spektra, bylo jen doprovodným jevem, který se však stal - byť je okrajovým aspektem událostí - vítaným tématem nejen pro bulvární média, ale především pro kremelské propagandisty - ti ovšem rádi zamlčují detail, že tato ultrapravica následně v prvních demokratických volbách utrpěla drtivou porážka ... a vůbec nerepresentuje Ukrajinu (kromě moskevských zpravodajských relací). Je to obdobná situace, jako když si televizní štáby v ČR nafilmují skinhedské srazy a xenofobní akce DSSS (Dělnická strana sociální spravedlnosti), nebo Kotlebových slovenských neofašistů, načež reportážemi budou dokumentovat, že v Praze či Bratislavě vládne fašistická chunta!! Na celé věci je smutné a zarážející pouze to, pokud kremelské propagandistické žvásty opakují samozvaní experti i u nás, kde mají absolutní svobodu - na rozdíl od RF - přístupu ke všem informačním zdrojům bez ohledu na provenienci, přičemž i naše veřejnoprávní média representují přímo v inkriminovaných oblastech vesměs renomovaní žurnalisti, čerpající z první ruky a vlastních poznatků. Ale jako vždy platí, že KDO CHCE PRAVDU NAJÍT, TEN SI JI NAJDE, a ten, kdo sleduje jiné cíle, má svou pravdu již dopředu naprogramovanou, resp. si vybírá jen takové informace, které se mu "hodí do krámu" - a je naprosto imunní vůči jakýmkoliv faktů a argumentům!


Totéž pravidlo se týká případu,  kdy přiblblí kryptokomunisti, hlupáci a zlomyslní provokatéři tu jen opakuji směšné kremelské lži, že se Západ pokouší ovládnout oblasti bývalého SSSR a obklíčit Rusko.
Pokud by NATO chtělo skutečně získat nadvládu na Euroasijským prostorem (sféru vlivu SSSR), bylo by k tomu přistoupilo v době všeobecného rozpadu východního bloku a zhroucení post-sovětských ekonomických a vojensko-mocenských struktur začátkem 90.let min. století a nečekalo by 20 let na nástup kremelských jestřábů k moci a obnovu imperiálních ambic Ruska.
Jenže právě v okamžiku ROZPADU SSSR a největšího oslabení Ruska se Američané z jeho příhraničních oblastí STAHUJÍ a vyklízejí většinu vojenských základen podél ruských hranic!
Fakta hovoří jasně:  Do r. 2013 americká armáda stáhla z Evropy prakticky všechny tanky a obrněnce. Měla tak skončit 70 let trvající poválečná éra masivní americké přítomnosti v Evropě. V době vrcholu takzvané studené války bylo především v Německu rozmístěno až 20 amerických obrněných divizí, tedy 6 000 tanků. Ještě v r. 1980 bylo v Evropě 200 tisíc amerických vojáků. Loni to bylo – a to i po dodatečném posílení kvůli chování Ruska – pouhých zhruba 33 tisíc!!! I průměrně inteligentní člověk si zdravým selským rozumem vydedukuje souvislosti.
 Všechny aktuální strategické plány NATO jsou jen jednoznačně reakcí na jednotlivé dobrodružné a agresivní akce RF vůči svým sousedům a Západu obecně. Celá poslední dekáda ruské zahraniční politiky je ve znamení provokací, ekonomického i vojenského vydírání, vyhrožování silou a vojenských intervencí - od Gruzie přes Ukrajinu, Moldavsko a Pobaltí až po Skandinávii a Arktidu. Není tedy divu, ze Západ konečně reaguje - byť i navíc se zpožděním a liknavě - změnou obranné strategie. ....


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů

Cestovní zápisky z Ruska aneb Rusko je jiná planeta!