ANTIISLÁMSKÁ HYSTERIE




Zajímavé (a příznačné) je, že ti samí lidé, kteří nejvíce brojí proti imigraci, zároveň odmítají (a vždy odmítali) i jakýkoliv mezinárodní zásah v domovských zemích imigrantů, jenž by imigraci zastavil (protestovali jak proti zahraničním vojenským misím – akcím proti teroristickým uskupením a jejich patronům -, tak proti financování humanitární pomoci přímo v krizových oblastech).
Pokud by všichni populističtí politici a pseudohumanističtí aktivisté nestrkali hlavu do písku a namísto toho podpořili účinné akce proti islamistickému teroru i arabským diktátorům, kteří jej podněcují stejně jako exodus obyvatelstva svých zemí, nedošlo by k téměř globální anarchii a migrační katastrofě, která dnes ohrožuje celou Evropu.



Právě ti levicoví intelektuálové, bezcharakterní oportunisté (klausovští „pragmatici“) a pokrytečtí populisté, kteří dnes vystupují ve jménu záchrany Evropy před afro-musulmanskou invazí, NESOU NEJVĚTŠÍ ZODPOVĚDNOST ZA SOUČASNOU DEMOGRAFICKOU KATASTROFU, jelikož odmítali a sabotovali všechna řešení, která by katastrofě zabránila anebo ji omezila. Tak, jako odmítali i zásah Západu v Afghánistánu, ignorujíce fakt, že v opačném případě hrozilo, že islamistická epidemie zachvátí nejen celou Střední Asii a Pákistán, ale přelije se i do okrajových oblastí Evropy, případně přeroste v globální katastrofu, pokud se islamisté zmocní pakistánského nukleárního arsenálu (přitom z pohledu mezinárodního práva byla intervence v Afghánistánu i v Iráku jak legitimní, tak i legální.)
Ti, kteří odmítají mezinárodní intervence proti centrům terorismu (ať již „občanského“ nebo státního) nesou spoluodpovědnost jak za šíření terorismu, tak za vzniklý exodus ze zemí zachvácených občanskými válkami a genocidou. Patří fakticky do stejného pytle jako islamističtí vrahouni. Je totiž nabíledni, že těmto „pacifistům“ a „ochráncům evropských tradic“ o žádné řešení nejde (resp. ani žádné neznají) …

Evropští politici jednali populisticky v tom smyslu, že namísto včasných účinných opatření jen žvanili --- a dobře víme, jak by dopadlo asi referendum u nás, kdyby se před rokem (možná i nyní) zeptali občanů (beranů) zda souhlasí s vysláním armády anebo několika stovek milionů do Afriky či na S. Východ za účelem zabránění exodu!!
Naši oportunističtí „politici“, kremloroboti a jimi manipulovaní berani jsou VŽDYCKY PROTI VŠEMU A POLITICI SE JIM PŘIZPŮSOBUJÍ, aby je hlupáci volili.
Namísto toho, abychom preventivně zlikvidovali ohnisko požáru, resp. žháře, čekali jsme, jestli začínající požár neuhasí někdo jiný anebo snad nesprchne a oheň nezhasne sám od sebe.

JEDINÉ. CO MŮŽEME UŽ DNES UDĚLAT, JE

1) Vytvoření "sanitárního kordonu" na tureckých hranicích, resp. posunutí schengenské hranice na pomezí EU a Řecka;

2) Začít konečně pečlivě rozlišovat mezi "UPRCHLÍKY" a "IMIGRANTY" (což není zas tak složité, jak by se na první pohled zdálo - prvním jednoznačným kriteriem je země původu; druhým pak sociální status žadatele o azyl, tj. jde-li o mladého "singla" z rovníkové Afriky, anebo kompletní rodinu s dětmi z oblasti bojů). Nejzranitelnějším uprchlíkům z válečných zón - rodinám, ženám a starým lidem - poskytnout evropský azyl; mladé svobodné může umisťovat do táborů v bezpečných zónách v syrsko-turecko-iráckém pohraničí. Ekonomické migranty "motivovat" k procitnutí ze snu o evropské bezbřehé charitě umístěním v detenčních táborech na pomezí EU.

3) Likvidace prázdných pašeráckých lodí a převaděčských gangů na severoafrickém i tureckém pobřeží i v mezinárodních vodách;

4) Přerušení spolupráce EU s palestinskými organizacemi a zastavení financování teroristických struktur prostřednictvím palestinské vlády (přímo zapojené do syrského konfliktu skrze Hamas a Hizballah a oslabující stabilizační úlohu Israele), stejně jako sponzoringu salafistických / wahabistických organizací v Evropě ze strany Saudské Arábie a Iránu.

5) "Chirurgické zásahy" proti neuralgickým bodům teroristických sítí (ruské plošné bombardování situaci jen zhoršuje a zakládá vznik patové situace, tj. nekonečného protahování syrského konfliktu). Likvidace komunikačních kanálů (elektronické / mobilní komunikace) mezi územími pod kontrolou teroristů a Západem.

6) Zákaz islamistických médií a blokování jejich serverů a internetových stránek, jakož i náboženských center šířících islamistickou propagandu a vyvíjejících činnost, jež je v rozporu se zákony hostitelské země, včetně trestního postihu a vyhošťování fundamentalistických imámů šířících náboženskou nesnášenlivost a ideologii džihádu.

Pro ignoranty, hlásající izolacionistická hesla ve smyslu "uzavřít hranice, stáhnout naše vojáky ze zahraničních misí, nikomu neposílat žádnou humanitární pomoc ani peníze a o nic, co je za našimi humny, se nestarat" doporučuji také mé články:

+
Příznačné je, že Titíž lidé, kteří se nyní pošklebují mým komentářům, se ještě nedávno vysmívali i mým článkům z r. 2011, které by si měli přečíst aspoň nyní:

http://ferohrabal.blog.cz/1112/patri-turecko-do-eu

ARABSKÉ JARO ANEBO SOUMRAK ILUZÍ A NADĚJÍ?

nebo
„PROGNÓZA anebo SCÉNÁŘ PRO KATASTROFICKÉ SCI-FI“:  http://ferohrabal.blog.cz/1112/prognoza-anebo-scenar-pro-katastroficke-sci-fi

nebo



To, že některým našim spoluobčanům slouží různé kolínské a jiné „migrantské excesy“ jako pouhá záminka k projevu jejich xenofobie - je vidět i z toho, jak hází všechny uprchlíky i migranty do jednoho pytle, třebaže i ze zběžného pohledu např. na mapy na webu http://ferohrabal.blog.cz/1511/antiislamska-hysterie-našich-populistů je přinejmenším zřejmé, že podstatná část syrských uprchlíků pochází z oblastí osídlených NEISLÁMSKÝM OBYVATELSTVEM a nejvíce ohrožovaných právě islamisty - a naši "antiislamisté" tento fakt ignorují !

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů