KDO VYPUSTIL DŽINA TERORISMU aneb Terorista nabízí pomoc v boji proti terorismu




Jelikož Putlerovi jde o totéž, o co jde islamistům
- tedy O ROZVRÁCENÍ ZÁPADU (euroatlantické civilizace), k čemuž využívá a financuje dávno kdejaké ultrapravicové organizace (jež na oplátku podporují ruskou imperialistickou politiku, viz jejich podpora podvodnému "referendu" a připojení Krymu)
- je  přinejmenším krátkozraké bojovat proti islamizaci v řadách či po boku těchto  veřejně či skrytě proruských hnutí a organizací, resp. pod jejich hesly!















Smutným paradoxem  a varovným mementem je, že mnozí z těchto "obránců evropské kultury" a bojovníků proti islamistickému teroru SE OHÁNÍ SYMBOLY TERORU KOMUNISTICKÉHO A NACISTICKÉHO (čímž se hlásí přímo k odkazu ideologií stejně zrůdných jako islamismus, jehož protagonisté jsou ideově a mnohdy i osobně spjati jak s nacismem, resp. marxismem a s komunistickými tajnými službami).

Definice fašismu: "způsob politického jednání vyznačujícího se obsesivními představami o rozkladu společenství a národním potupení; o tom, že se národ stal obětí,  resp. je ohrožován individualistickým liberalismem a vlivem cizáků".
Stěžejní ideou fašismu je nahradit zastupitelskou / parlamentní demokracii vládou silného vůdce. Charakteristickým rysem fašisty je, že hledá příčiny všech negativních společenských jevů i vlastního postavení výlučně v působení vnějších sil – spiknutí zahraničních imperialistů, buržoazie, kulaků, svobodných zednářů, illuminátů, Židů ... – a vyřešení všech problémů si slibuje od eliminace viníků, resp. na úkor  té či oné společenské či etnické skupiny.
"Programovou návaznost fašismu na levici lze spatřovat hlavně v útocích na velkokapitalistické „plutokraty“.

Skutečnost je taková,  že protizápadní (antidemokratické) síly využívají  masovou imigraci a islamistickou hrozbu jako pláštík k destrukci  západní  demokracie, takže je to jen vyhánění čerta ďáblem - to každý rozumný člověk chápe. Hlupáci se nechávají nachytat nácky a kryptokomunisty na lep.

U ZRODU DIKTATUR A KONFLIKTŮ v Libyi, Etiopii, Eritreji, Somálsku, Jemenu, Sýrii a Afghánistánu, jež jsou dnes příčinou masového exodu obyvatel těchto zemí, stálo a stojí právě RUSKO (resp. SSSR), které až dosud podporuje Asada, vedoucího genocidu proti vlastnímu národu, stejně jako do poslední chvíle podporovalo libyjského diktátora. Stejně tak RUSKO stálo u zrodu al-Kajdy a Tálibánu, když vytvořilo okupací země a masovým terorem živnou půdu islamistickému hnutí (čímž má na svědomí nynější situaci v Afghánistánu), ale i čečenskému terorismu. Díky tomu, že na Kavkaze Rusko systematicky likvidovalo představitele umírněného islámu i legální představitele tamních národů, otevřené dialogu, a ignorovalo oprávněné snahy o sebeurčení jeho obyvatel, nahnalo Kavkazany do náruče islamistů a do řad teroristických organizací.
To ruský režim vypustil z láhve džina kavkazského a afghánského terorismu, který do sovětské okupace Afghánistánu a genocidy severokavkazských národů neexistoval. Afghánští a čečenští mudžáhidi, zocelení bojem s ruskou armádou, dnes uplatňují své zkušenosti v řadách Islámského státu. Nyní zloděj vykřikuje „chyťte zloděje“. Iniciátor terorismu nabízí Západu, že mu pomůže s likvidací terorismu. SSSR patřil i k hlavním dodavatelům konvenčních zbraní do Iráku za vlády Saddáma Hussaina (dodal mu např. rakety SCUD - hlavní nosiče zbraní hromadného ničení) a zároveň bojkotoval akce mezinárodního společenství proti Saddámovi. (Sovětští poradci působili v Iráku od 60.let. Komunistický blok dodal do Iráku tisíce tanků, bojových vozidel pěchoty, obrněných transportérů a dělostřeleckých systémů, stovky letadel a prostředků protivzdušné obrany a zajišťoval výcvik pro tisíce příslušníků obsluh - zhruba 70 % irácké výzbroje. V r. 1987, v době vrcholící irácko-iránské války, objem irácko-sovětského obchodu např. vzrostl o 46% oproti r. 1986.)
Není ostatně pochyb, že operace „Islámského státu“ neřídí žádní fanatičtí islamisté, parta primitivních psychopatů, nýbrž zcela racionálně uvažující bývalí důstojníci irácké tajné služby, kteří absolvovali výcvik v KGB, SVR a GRU, využívající islamistickou ideologii pragmaticky pouze jako nástroj k dosažení mocenských cílů (viz např. https://kyleorton1991.wordpress.com/2015/04/21/saddam-husseins-regime-produced-the-islamic-state/ ). Pro ně jsou pak oni vraždící pomatenci jen figurkami na šachovnici. Během let 1973-2003 působilo v Iráku na 70.000 ruských vojenských poradců, z nichž mnozí působili jako zpravodajští a bezpečnostní specialisté. To je známo i z dokumentů objevených v Iráku v r. 2003 (viz  třeba "The World Was Going Our Way The KGB and the Battle for the Third World" by Christopher Andrew & Vasili Mitrokhin, New York: Basic Books, 2005. http://www.meforum.org/973/the-world-was-going-our-way, resp. http://www.strategypage.com/htmw/htintel/articles/20061010.aspx nebo http://www.nationalobserver.net/1999_winter_campbell.htm ). Iráčtí zpravodajci absolvovali kurzy ve speciální škole SVR [Služby vnější rozvědky] v Moskvě dokonce ještě těsně před americko-britským útokem. Během války v Zálivu pokračovaly ve své práci rezidentury SVR a vojenské rozvědky [GRU] při ruském velvyslanectví v Bagdádu. Jejich úkolem bylo zajistit archívy zvláštních služeb Saddáma Husajna a nábor mezi iráckými důstojníky a agenty! (Jen několik dnů před počátkem anglo-americké operace přijely do Bagdádu dvě skupiny "silové podpory" SVR zvané Clona.).
Mezi hlavní Saddámovy pohrobky v pozadí tzv. „Islámského státu“ patřil nepochybně generál Izzat Ibrahim al-DOURI (ad-Dúrí), někdejší irácký viceprezident a Saddámova pravá ruka (a tchán Saddámova syna Udaje), a generálmajor Abu Ali al-ANBARI, kteří byli tvůrci bojové strategie IS. Z dalších baasistických důstojníků působících ve velitelských funkcích IS můžeme jmenovat třeba Adnana al-Sweidawiho (Abu Ayman al-Iraqi), bývalého plukovníka zpravodajské jednotky protivzdušné  obrany; bývalého plukovníka Haji Bakra (Samir Abd Muhammad al-Khlifawi), nebo kapitána Abu Abdulrahmana al-Bilawiho (Adnan Ismail Najem al-Bilawi).

Čtenářům, kteří mají zájem se zamyslet na argumenty a informacemi bez předběžné zaujatosti DOPORUČUJI MÉ ČLÁNKY (které jsou samozřejmě jen podnětem k zamyšlení):
"Nové Rusko" -- podfuk nebo iluze ? : http://ferohrabal.blog.cz/1202/nove-rusko-aneb-soumrak-iluzi-a-nadeji
RUSKO - poslední koloniální mocnost: http://ferohrabal.blog.cz/1107/rusko-posledni-kolonialni-mocnost
které jsou doplňovány komentáři odborníků a linky na informační zdroje (tuzemské, ruské i západní); případně -- pokud se našim kremrolím nezdají mé informace  na blogu http://ferohrabal.blog.cz  -- Doporučuji sledovat aspoň nezávislé ruské zdroje jako http://www.kavkaz-uzel.ru/ ; http://www.novayagazeta.ru/ http://censoru.net/ , http://memorial.ru/first.html , http://www.theotherrussia.org/ , http://www.sova-center.ru   nebo http://www.facebook.com/groups/1038729066158235/ (Российский комитет солидарности с демократической оппозицией Сирии); https://www.facebook.com/groups/375934945907994/ (Сибирский Державный Союз) atd.


Pro ignoranty, hlásající jedním dechem izolacionistická hesla ve smyslu "uzavřít hranice, stáhnout naše vojáky ze zahraničních misí, nikomu neposílat žádnou humanitární pomoc ani peníze a o nic, co je za našimi humny, se nestarat" + zároveň šíří strach a nenávist vůči islámu --- doporučuji také mé články:

ISLAMISTICKÁ AGRESE A ISLAMOFOBIE:
http://ferohrabal.blog.cz/1511/islamisticka-agrese-a-islamofobie

ANTIISLÁMSKÁ HYSTERIE POPULISTŮ
http://ferohrabal.blog.cz/1511/antiislamska-hysterie-nasich-populistu

+

PALESTINSKÝ FAŠISMUS: http://ferohrabal.blog.cz/1111/palestinsky-fasismus  

DÍKY BOHU, ŽE SI "AMERIKA HRAJE NA SVĚTOVÉHO POLICAJTA"

http://ferohrabal.blog.cz/1511/diky-bohu-ze-si-amerika-hraje-na-svetoveho-policajta



================

Komentáře

ferohrabal píše…
https://www.dotyk.cz/magazin/muammar-kaddafi-harem-30000225.html

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost