TAJEMNÉ POZADÍ ANTIAMERIKANISMU


*

TAJEMNÉ  POZADÍ ANTIAMERIKANISMU






Dlouho mi vrtá hlavou, kde se po celá desetiletí bere ten antiamerikanismus, jenž do jednoho šiku spojuje evropské levicové intelektuály-salónní revolucionáře,arabské islamisty,řecké a italské anarchisty i barmské generály,evropské fašisty i nepálské maoisty, palestinské teroristy (diplomaticky nazývané i radikály) i ruské a srbské nacionalisty, jihoafrické rasisty a iránské ajatolláhy,korejské komunisty,antiglobalistické chuligány (tzv "aktivisty") i jihoamerické diktátory a narkobarony …

Nesvatá aliance
"Nesvatá aliance"

Jedno vysvětlení snad poskytne psychologie: Tak jako každý průměrný Čecháček nenávidí úspěšného a bohatého souseda, tak i každý zakomplexovaný budižkničemu (jemuž v našich podmínkách k seberealizaci zbývá jen hospoda a internet), nenávidí suverénní, silnou a bohatou Ameriku ... a jelikož přání bývá otcem myšlenky, už 100 let "předvídají" a halasně ohlašují úpadek a zánik "prohnilého kapitalistického/imperialistického molocha" všemožní fanatici a vizionáři světlých zítřků - rudých, hnědých či zelených.




Ale zatímco tito věrozvěstové (včetně Marxe a Lenina), končí v propadlišti dějin, USA jsou nadále supervelmocí ("světovým četníkem", díky bohu) zatímco rozličné národněsocialistické, bolševické a reálněsocialistické experimenty bankrotují... a to jejich pohrobky štve ještě vrchovatější měrou! Takže důvodů k nenávisti mají stále dost ... a tato zášť je pevným poutem spojujícím antiamerikanisty všech zemí, pro něž Amerika symbolizuje nenáviděnou demokracii, svobodu a humanismus, jež dali USA do vínku jejich zakladatelé - Otcové poutníci (Pilgrim Fathers), puritáni, svobodní zednáři a rosekruciáni (na rozdíl od některých jiných států u jejichž zrodu stáli sadističtí krutovládci, samozvaní generálové, někdejší banditi, teroristi a profesionální revolucionáři), antiamerikanismus je pro ně jen synonymem opovrhování lidskými právy,demokrací a občanskou společností!




Pokud by se podobný vztah "veřejnosti" projevoval vůči imperialismu jako takovému, bral bych to jako samozřejmý fakt s jasnou souvislostí. Jenže, když vraždí ruské jednotky na okupovaných územích lidi po tisících (a nikoli jednorázově,nýbrž např. na Kavkaze po celé generace, a dnes takřka v přímém přenosu), nikdo z těchto pseudohumanistů a "bojovníků za lidská práva" se ani neozve, dokonce ani islamisté,kteří proti USA vyhlašují džihád pomalu každý měsíc,
se nerozhoupají k jedinému atentátu, jakoby byli ještě stále naprogramováni centrálou KGB pouze jednosměrně, jako za starých časů (podrobnosti o výcviku a financování světových teroristických organizací sovětskou tajnou službou viz např. Operace KGB a studená válka / Mitrochinův archiv). Velice to připomíná situaci v srpnu 68 či během ruské okupace Afghanistánu,kdy většina z těchto "bojovníků proti imperialismu",ani nepípla, přestože byli schopni zmobilizovat masové nepokoje, porazil-li americký jeep někde cyklistu.
Ostatně kolik těchto "aktivistů" protestovalo tehdy proti návštěvám soudruhů Pol Pota, Kim Ir-sena, Mao Ce-tunga, Mengistu Haileho Mariama (zvaného "etiopský Stalin", nositele československého Řádu Bílého lva - jako teroristi Arafat a Kadáfí) a dalších vrahounů, kteří nechali povraždit miliony svých neuvědomělých spoluobčanů; proti masovému vraždění Tibeťanů atd. Např. marxisticko-rasistického diktátora Mugabeho ještě dnes západní levičáci obhajují: Vůdce Africké mládeže v Norsku Sam Chimaobi Ahamba v rozhovoru pro norské maoistické noviny Klassekampen (Třídní boj) prohlašuje, že Robert Mugabe je bojovník za svobodu a že to, jak o něm informují západní média pramení ze západního (myšleno bílého rasistického).
Totéž se týká i islamistů, těchto horlivých bojovníků za čistotu víry a islámské kultury. Není snad absurdní, že muslimové po celém světě se dokážou srotit do jednoho šiku a útočí na americké či evropské cíle a pořádají masové demonstrace kvůli kreslené karikatuře v novinách, ALE nehnou ani prstem, když Rusové v Čečensku, Ingušsku a Dagestánu zavraždí desetitisíce muslimů, vypalují mešity a islámské školy, znásilňují muslimské ženy a dívky, zabíjejí jejich imámy a hanobí muslimské hřbitovy, zavraždí postupně 2 čečenské (zvolené) presidenty?? To je zajímavý paradox CO? Lze to považovat jen za náhodnou shodu okolností?

Zatímco během vietnamské války zachvátily celý svět masové protesty a americká armáda se nakonec musela stáhnout pod tlakem veřejného mínění, když Rusové prováděli genocidu muslimů na Kavkaze anebo okupovali muslimský Afghánistán žádní islámští teroristé nepodnikli jediný atentát na ruské cíle, a nikde žádné protiruské demonstrace … ticho po pěšině! Jako by tyto skutečnosti potvrzovaly, že minimálně 1/2 všech protiamerických demonstrací po celém světě probíhala v režii KGB nebo s ní spřízněných (či řízených) organizací.

Totéž v případě srbského teroru vůči muslimskému obyvatelstvu v Bosně a Kosovu (kde samozřejmě Rusko stálo na straně Srbska proti zbytku Evropy, tak jako tradičně stojí po boku kdejaké diktatury - Venezuely, Iránu, Číny či Koreje). Tak to běží už celá desetiletí. Je to náhoda? Shoda okolnosti? či perfektně fungující síť agentů/provokatérů KGB (a jejích nástupnických organizací)?



Ostatně, díky "brdskému radaru" zde máme i naši tuzemskou a poměrně nedávnou zkušenost se "spontánním" protiamerickým hnutím, ukázkový příklad, jak vzniká "veřejné mínění" a "občanské hnutí". I v tomto případě se z většiny anket a "diskusí" na internetu zdá, že většina občanů je proti radaru a proti USA (na straně Ruska, Srbska, Koreje, Palestinců a Kuby). Je to však hlavně díky tomu, že antiamerikanisté a staří bolševici jsou vždy aktivnější a organizovanější než pravicová -demokratická část občanů, kteří spíše pracují a starají se o svou rodinu ... na rozdíl od těchto důchodců a asociálních "revolucionářů", kteří jsou jednak disciplinovaní a dobře organizovaní a jednak mají čas se účastnit podobných akcí, resp. vysedávat místo produktivní práce u počítače!
Takže do ulic vyráží pod protiamerickými hesly rádoby bojovníci za svobodu, z nichž většina až do listopadu 89. budovala socialismus, resp.víceméně lezla komunistům do p-dele, proti okupační armádě s atomovkami ani nešpitla
... a najednou "kolaboranti všech zemí spojte se" proti "americkému imperialismu", co?
Každý, kdo byl totiž za totality plnoletý - a držel tehdy hubu (resp. měl legitimaci KSČ, SSM, SČSP a všemožných kolaborantských organizací NF), může dnes akorát DRŽET HUBU!
Jedinou otázkou v případě našich "bojovníků proti radaru" je, zda jejich pohnutkou je pokrytectví anebo kšeft?
Nevím proč by měla vadit nějaká bouda s radarem lidem, kterým předtím nevadila ani celá okupační armáda s atomovkami.
Kdyby byli tehdy tak aktivní, určitě bych si toho všimnul, ale pokud vím, tak na Borech, na Pankráci a na Ruzyni bylo tehdy 99% zlodějů a štětek, ne bojovníků za svobodu a vlast, jak se nyní většina "antiradaristů" profiluje.
Z jejich argumentů porovnávajících někdejší okupaci Československa stotisícovou armádou plundrující naši přírodu a města s posádkou 10 Američanů obsluhujících radar, mi bylo poněkud na zvracení. Navštívil jsem řadu zemí, kde mají USA základny - absolutně jsem si toho nevšimnul, když nás okupovali Rusáci, nedalo se toho nevšimnout. Takže srovnávat ruskou okupaci s pronájmem brdské parcely na radar je demagogie či cynický podvod, každopádně svinstvo, ať už z hlouposti anebo za honorář. Normálně to pochopit nelze, kádrový i osobní profil čelných "antiradaristů" mluví za vše!
Celá naše antiamerická kampaň byla jen kombinací pokrytectví, korupce a hlouposti. Člověk,který byl za totality plnoletý a nepostavil se proti okupaci, NEMÁ PRÁVO VYSKAKOVAT proti radaru! Díky radaru se ovšem ruští imperialisté konečně otevřeně projevili (tedy v očích každého soudně uvažujícího člověka) ... náš radar je totiž irituje jako kdysi hraniční pevnosti provokovaly Hitlera anebo jako mříž v okně či poplašný systém rozčiluje pouze potencionálního zloděje a nikoli poctivé a slušné sousedy!
Ostatně jejich výhružky o zaměření raket na Prahu jsou absurdní, jelikož ruské
/ sovětské rakety na nás i tak nemířily jen v době, kdy je měli umístěné přímo na našem území. Ale plány na bombardování Londýna a Paříže mají Rusáci už 60 let, ať se tedy neohání "brdským radarem" - Finům,Italům ani Portugalcům také radar u nás nevadí, jelikož na nás neplánují útok!!! Opakuji, jen potenciálnímu útočníkovi může vadit obranný systém,natož nějaký radar.


Jen na závěr bych se ještě rád zmínil (jelikož mám i jiné věci na práci než se realizovat na blogu) o zcela aktuálním námětu antiamerikanistických kampaní, jejichž představitelé, odsuzující ve jménu humanity a spravedlnosti nejprve "protiprávní" okupaci Iráku a svržení diktátora Husajna - Řezníka z Bagdádu … a totiž o nutnosti co nejdříve stáhnout jednotky USA a NATO z Afghánistánu. V souzvuku s těmito pseudohumanisty jsou - kromě komunistů (kteří jsou vždy proti všemu), Palestinců, sociálních demokratů a spol. - i někteří evropští populističtí politici, apelující na naivně pacifistické cítění prostého člověka. Zhruba ve stylu: "proč by měli naši chlapci umírat za nějaké trhany?!" nebo "co nám je do nějakého Afghánistánu, který neumíme ani najít na mapě!" - tedy zhruba v intencích pan Chamberlaina a Mnichovské smlouvy… tehdy je také národy oslavovaly jako mírotvůrce, aby je za pár měsíců proklely, a to byla globalizace a zbraně hromadného ničení neznámým pojmem.
Pokud si tedy někdo myslí, že by měli Američané (především) i NATO (které prý oni do svého "dobrodružství zatáhli") co nejdříve armádu stáhnout , resp. že je to jen "Obamova válka", AŤ SI LASKAVĚ PROSTUDUJE MAPKU, KTEROU NAJDE V PŘÍLOZE













LEGENDA k mapě:

FIALOVĚ jsou vyznačeny země, kde jsou u moci islamistické diktátorské režimy, resp. je víceméně ovládají islámští teroristé;

ORANŽOVÁ BARVA označuje nedemokratické státy, velice náchylné islamistickým idejím, kde mají islamisté silné pozice a podporu v mocenských strukturách, takže představují pravděpodobnou první a velmi rychlou kořist islamistů v případě oslabení pozic NATO, EU a USA na Středním východě!

ZELENĚ jsou vyznačeny oblasti, které jsou buď vystaveny masivním útokům islamistů, resp. tam islamisté ovládají část území a připravují se k převzetí moci;

ZELENO-ČERVENÉ ORÁMOVÁNÍ označuje autokratické diktatury bývalých komunistických pohlavárů, kde vládnoucí ideologií je směs marxismu, feudalismu a islámu;

ČERVENÁ / resp. ČERVENÉ ORÁMOVÁNÍ označuje území pod komunistickou/maoistickou vládou;

TMAVOMODŘE jsou vyznačena území pod nadvládou obtížně definovatelných "orientálně-maoistických" despotických režimů.



Při troše zdravého úsudku si každý asi uvědomí skutečnost globalizovaného světa a vzájemných souvislostí, že Evropa 21. století již není izolovaným či izolovatelným světem jako před 100 lety.
Že již dávno je pryč doba "sanitárních koridorů" a izolacionismu.
Že naše závislost na energetických zdrojích a naše přímá i nepřímá ohrozitelnost ze strany vzdáleného nepřítele nebo přírodní katastrofy zaviněné tamním konfliktem zcela relativizuje definici toho "CO SE NÁS TÝKÁ A NETÝKÁ"!
Pokud zcela pomineme alternativu přímého útoku zbraněmi hromadného ničení ze strany takovéhoto "vzdáleného" nepřítele, stačí k narušení či zničení života v Evropě i tisíce kilometrů vzdálená chemická či jaderná katastrofa k níž dojde v nestabilním regionu, nemluvě o zcela pravděpodobné možnosti narušení pro Evropu životně důležitých energetických a zásobovacích tepen. Podívejte se na zmíněnou mapu … a uvidíte,

ŽE EVROPA JE FAKTICKY OD GIBRALTARU po KAVKAZ TAKŘKA OBKLOPENA ŘETĚZEM NESTABILNÍCH, RIZIKOVÝCH ČI DOKONCE PŘÍMO NEBEZPEČNÝCH ZEMÍ;

- ŽE PRÁVĚ V OBLASTI STŘEDNÍHO VÝCHODU, KAVKAZU, STŘEDNÍ ASIE A AFRICKÉHO ROHU SE NACHÁZÍ DRTIVÁ VĚTŠINA NAŠICH ENERGETICKÝCH ZDROJŮ (plynu a ropy), RESP. TUDY PROCHÁZÍ HLAVNÍ ZÁSOBOVACÍ A DOPRAVNÍ TEPNY JEJICHŽ FUNKČNOST JE PRO EVROPU ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÁ (určitě více než pro USA, které mají - na rozdíl od nás - i vlastní , resp. dosažitelné zdroje v jiných regionech: Aljaška, Mexický záliv, J. Amerika, Severní moře).

A to jsme při znázornění rizikových regionů ještě opomenuli problematický balkánský region (jmenovitě Bosnu, Kosovo a Makedonii), tzv. Podněsterskou republiku a především pak "potěmkinovskou vesnici demokracie",
kterou je TURECKO, jež díky neustálému nárůstu fundamentalismu, mocenským ambicím armády a tradiční mentalitě může kdykoliv dát vale evropským hodnotám a přirazit dveře na Bosporu demokracii před nosem! (Vezmeme-li v potaz takřka všeobecné popírání genocidy Arménů, množící se teroristické útoky, nárůst antisemitismu a sektářského násilí, úzké vazby mezi generalitou a fašistickým podzemím - Šedými vlky atd. - jakož i přetrvávající protikurdské represe a de facto válečný stav ve Východní Anatolii, který může kdykoliv přerůst v občanskou válku, je skutečně otázkou, jakou barvou Turecko označit!?)

Každý, kdo chce prosazovat "pseudopacifistické" řešení mezinárodní situace a tvrdí, že je třeba co nejrychleji stáhnout alianční jednotky z Iráku i Afghánistánu a ponechat je svému osudu, je v lepším případě naivní hlupák, v tom horším cynický darebák nebo blázen.
Každému soudně uvažujícímu člověku je nad slunce jasné, že odchodem aliančních sil se rozpoutá v oblasti peklo, které pohltí i Evropu. S odchodem posledních jednotek nastane dominový efekt, kdy během několika týdnů ovládne Talibán a islamističtí žoldnéři nejen znovu Afghánistán, ale i Pakistán, kde mají již dnes silné pozice a mnoho skrytých sympatizantů i v řadách armády a policie, nemluvě o tom, že de facto už dávno ovládají Vaziristán a další kmenová území v pakistánsko-afghánském pohraničí. Z toho vyplývá, že je jen otázkou týdnů, než získají přístup i k jaderným zbraním, přičemž skutečnost, že se s nukleárním arzenálem budou disponovat lidé typu Usámy bin Ládina (nucení se dosud uspokojovat jen s "drobnými" sebevražednými atentáty) a že Pákistán vedl již několikrát konvenční válku se soudní Indií, disponující též atomovými zbraněmi, dává tušit možnou nejbližší budoucnost regionu! Pokud si někdo myslí, že lidské zrůdy, které neváhají vraždit ženy a děti, vyhazovat do vzduchu i školy a modlitebny se spoluvěřícími, se zastaví před použitím mnohem efektivnějších nástrojů v podobě atomových bomb, pak mám pochyby o jeho zdravém rozumu.
Již jen další zákonitou fází tohoto "domina" by bylo ovládnutí Saudské Arábie, která má - kromě toho, že odtud pochází řada představitelů Al-Kajdy -
díky konzervativním náboženským tradicím (wahábismu) a autoritářskému režimu všechny předpoklady stát se teokratickým imámátem podle představy Tálibánu. Pokud si uvědomíme, že již nyní mají islamisté silné pozice v Jemenu, který se snaží ovládnout, a de facto se již zmocnili Somálska, odkud muslimští piráti ohrožují námořní trasy od Arabského moře po Seychely, je ve výše uvedeném případě jen krůček k tomu, aby spojenými silami naprosto ovládli veškeré hlavní dopravní tepny
Asie do Evropy a ochromili dopravu v Rudém moři a tedy i přes Suez.
Dalším aspektem předpokládaného vývoje by bylo pochopitelně posílení pozic islamistických hnutí na celém Kavkaze a v post-sovětských republikách Střední Asie, jakož i ve Východním Turkestánu, jenž je pod správou Číny, kde mají již nyní silné pozice a kde dochází již několik let k otevřeným násilným střetům, které by "vývoz džihádu" z talibánského Afghánistánu výrazně posílil ideologicky i materiálně (výcvikem bojovníků a zbraněmi).
Myslím, že jako podnět k samostatnému uvažování a analýze faktů tohle každému inteligentnímu člověku stačí … resp. si další informace už poskládá sám, jde-li mu o pravdu, pokud ne, pak mu nenaliji do hlavy více rozumu ani 500-stranovým elaborátem …..

Kdokoliv může oponovat mým tvrzením, hypotézám a názorům, jsem však velmi zvědav na alternativní vysvětlení či argumenty!
Nestačí totiž říci, co by se nemělo dělat, ale navrhnout i REÁLNÉ ŘEŠENÍ, levičáci obvykle navrhují jen populistické, líbivé "rádobyřešení" , které nebere v úvahu realitu …. "mělo by se…." ("kdo" a "jak" obvykle chybí!)

Někdo by snad po přečtení těchto řádků mohl nabýt mylného dojmu, že autor je bezmezným a nekritickým obdivovatelem USA a všeho amerického ... to není pravda. Nevidím Ameriku a naši euro-atlantickou civilizaci nějak idealizovanou (a osobně raději cestuji po Východní Asii než po Americe), avšak zároveň vycházím ze základní premisy - a to, že jednoduše ŽIJEME v DUÁLNÉM / BIPOLÁRNÍM SVĚTĚ, V NĚMŽ SI KAŽDÝ MUSÍ PROSTĚ VYBRAT NA KTERÉ STRANĚ STOJÍ !! Buď na straně humanismu, lidské důstojnosti a demokracie - byť nedokonalé a občas zneužitelné - anebo zda je jeho světem svět teroru, autokracie, nenávisti a fanatismu.

V této zásadní věci neexistuje neutralita, buď patřím sem anebo tam - zde není třetí volby, tak jako není něco mezi plus a minus, mezi dobrem a zlem, mezi životem a smrtí. Kdo se pokouší stavět do bohorovné pozice jakéhosi nezaujatého či nezainteresovaného pozorovatele, odmítaje zaujmout osobní postoj ke světu, resp. vyčleňuje se z této duality (ve smyslu "všechno to je svinstvo", "mě politika nezajímá" , "mě se to netýká"), je buď hlupák nebo pokrytec.
===========================================================================

Ps.
chce-li někdo případně oponovat, že i v Rusku dochází občas k teroristickým akcím a atentátům, pak ho musím upozornit na malý rozdíl, a totiž, že všechny takové akce ze strany Čečenců a Dagestánců jsou aktem pouhé odvety, zoufalou akcí odpovídající na teror ruské armády v Čečensku (přinejmenším v době zahájení 1. kavkazské války podporovaný většinou Rusů), jejímž posláním není export džihádu, šíření islámu anebo snaha o destrukci cizího státu. Z toho důvodu také ke všem takovým akcím jednak došlo až po genocidě čečenského národa a nastolení okupační správy, jednak drtivou většinu těchto atentátníků představují právě "černé vdovy", tj. vdovy a sestry Čečenců zavražděných ruskými žoldáky a padlých čečenských bojovníků, resp. ženy znásilněné ruskými vojáky. Tato skutečnost je zřejmá už z toho, že k těmto akcím nedocházelo před vpádem ruské armády do Čečenska!!

Doporučuji též

LINKY:

DÍKYBOHU, ŽE SI "AMERIKA HRAJE NA SVĚTOVÉHO POLICAJTA"

RUSKO - Žálář národů a poslední koloniální mocnost: 



"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost

+
"RUSKÁ OPRIČNICKÁ DEMOKRATURA V PRAXI" aneb "Nové Rusko" na cestě k fašismu:




Idea panslavismu je trojský kůň ruského imperialismu 
aneb

Ruský sen - který bych přál prožít všem našim kremlobotům
+
Idea Třetího Říma a Zjuganovovi "blaničtí rytíři"

"Mafiánská prehistorie putinismu - kořeny ruské kleptokracie"

"Děsivé dědictví Rudého Babylonu aneb Rusko na cestě k fašismu"

"VIZITKA STALINISMU - Velký teror 1937-38"

"MOSKVA – Odvěká Mekka světové reakce"

 



VELICE ZAJÍMAVÉ SOUVISLOST POTVRZUJE NÍŽE ZVEDENÝ LINK:

===========================================================================

Níže připojuji galerii inspirativních fotografií! Z ní vidíte, že staré kamarádství holt nerezaví

hitler a hlava palestinských muslimů
mugabe-lukashenko-chavez_as.jpg
"Parta starých kamarádů" - diktátoři Mugabe, Lukašeno a Chávez


kaddafi_aarafat_asad001.jpg
"Tři kamarádi" - někdejší teroristi v žoldu KGB
(AsádKadáfí a Jásir Arafat )


imageshugo-chavez-fidel-castro-small3.jpg

Fidel Castro a Hugo Chávez


putin_arafat001.gif

Terorista Jásir Arafat a soudruh Putin kdysi pracovali pro stejnou "firmu"



ahmadinejad_asad001.jpg
Asád a Ahmadinejad

ahmadinejad_asad002.jpg
Asád, Ahmadinejad a představitel teroristické organizace Hizballáh

Ahmadinejad_Hamas_leaders.jpg

Ahmadinejad s vůdci teroristické organizace Hamás


chavez_Ahmadinejad.jpg

Hugo Chávez a Ahmadinejad


Ahmadinejad-Mugabe2.jpg

Mugabe a Ahmadinejad


Fidel_Castro_mugabe.jpg

Mugabe a Fidel Castro


chaves_mugabe002.jpg
Hugo Chávez a Mugabe

chavez_Ahmadinejad.jpg
Ahmadinejad a Hugo Chávez



chavez_lukashenko.jpg

Chávez a Lukašenko

castro_chavez200608.gif
Chávez a Castro



kaddafi_a_putin003.jpg
soudruh Putin a patron všech teroristů, diktátor Muammar Kadáfí

kaddafi_a_putin001


kaddafi_a_tito001.jpg
Kadáfí na návštěvě u maršála Tita


Kim_Jong-Il_putin001.jpg

soudruzi Kim Čhon-il a Putin

putin_kim.jpg
soudruzi Kim Čhon-il a Putin
(láska až za hrob)



lukashenko_kaddafi001.jpg

Lukašeno a Muammar Kadafi



Lukashenko-Chavez-2-ap.jpg

Lukašeno s Chávezem



mugabe_castro001.jpg
Mugabe a Fidel Castro


putin-ahmadinejad002.jpg
Ahmadinejad s Putinem



putin_castro002.jpg

Soudruzi Putin a bratři Castrové






Putin_LukashenkoLightingCandles.jpg

Soudruzi Putin a Lukašenko zapalují svíčky v kostele ....


lukashenko3022.jpg

Komentáře

ferohrabal píše…
Donaldovi stoupenci vykřikující o levičáckém Bidenovi se sami uchylují k takřka bolševickým metodám, nahrazení parlamentní demokracie vládou ulice, resp. ozbrojené lůzy. Každopádně soudruzi v Kremlu a antidemokratická verbež celého světa si mnou ruce! Obdivovatelům země, kde dnes znamená zítra, jen připomenu, že stát se tohle v jejich milovaném Rusku, kde Omoni mlátí mírumilovné důchodce i když se jen pokojně prochází po ulici s transparentem, tak by tam s demonstranty surově zatočili ještě, než by vůbec zahlédli Kapitol z dálky, a stačil by jediný hozený šutr po policajtech a kosily by je kulomety jako vzpurné poddané v Čečensku či Ingušsku.
Vůbec nepřekvapuje škodolibá reakce antiamerikanistů; že budou hlupáci a zlomyslní rudí trollové srovnávat obránu Kapitolu před vpádem agresivních vandalů s mlácení bezbranných běloruských důchodců a studentů, se dalo čekat. K tomu není co dodat ... neboť, "komu není shůry dáno ...." Myslím, že s lidem s IQ Babišova / Zemanova / Okamurova voliče (resp. rudou knížkou schovanou v prádelníku) bude zbytečné vysvětlovat rozdíl mezi ruským / běloruským demonstrantem a chuligánem vylamujícím dveře Kapitolu s železnou trubkou v ruce. Takže mohu jen konstatovat Quod licet Iovi, non licet bovi

Těm, co jsou ochotni si udělat ono porovnání, doporučuji třeba článek "RUSKÁ OPRIČNICKÁ DEMOKRATURA V PRAXI" aneb "Nové Rusko" na cestě k fašismu: http://ferohrabal.blogspot.sk/2017/05/rusky-antimajdan-navrat-opricniny.html

Doporučuji i moje album "Nové Rusko": https://www.facebook.com/fero.hrabal/media_set?set=a.364397880266965.88412.100000902690635&type=3

Maně si vzpomínám na to jaké naděje do Trumpa vkládali soudruzi na Východě!
Viz článek ruského Sputniku ze 7. 12. 2016 :
https://cz.sputniknews.com/svet/201612074272150-trump-politika-intervence-usa/

ferohrabal píše…
Jo, procento antiamerikanistů ve většině zemí odpovídá procentu nevzdělaných jedinců: https://www.unipo.sk/public/media/files/docs/fhpv_veda/svk/opv.pdf

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů