Balada o banditovi Burešovi


Balada o banditovi Burešovi



Protože doba pokročila, novou vývojovou etapou tzv. "socializmu" je kleptokracie (úspěšně rozvinutá již v RF, ostatně Rusko bylo vždy vzorem našich třešničkářů); ale jako ve 48., i tentokrát se znovu (byť oklikou) dostávají k moci komančové ... ať již přestrojení, anebo s třešničkami na klopě :)




       Ovar se stává plnohodnotnou inkarnací truhláře Klémy, jen namísto vodky se na Hradě podává becherovka.




      V osobě Babiše, jakoby se antidemokratické hnutí vracelo ke svým kořenům. Dvojroli policejního špicla Marxe i fabrikanta Engelse dnes hraje agent-miliardář bojující za sociální jistoty a práva proletariátu.






      Po boku komunistů (kteří rozkradli a zplundrovali tuto zem ekonomicky i mravně) očišťujíc společnost od korupce a morálního marastu.
     Po boku oportunistického japonského populisty, nenávistných xenofobních "euroskeptiků", antiklerikálních revanšistů a proruské páté kolony usilujíc o "návrat k evropským tradicím a křesťanským hodnotám".





     Není divu, že Gottwaldovým a Husákovým pohrobkům znovu narostl hřebínek, když vidí sebevědomé komunisty opět v nejvyšších patrech politické representace a v čele korporací namísto v propadlišti dějin (čímž nemyslím nějaké řadové členy bývalé KSČ, nýbrž šmejdy, kteří se ke komunistické ideologii dodnes hrdě hlásí, resp. byvší nomenklaturní kádry, nyní představitele transformovaného Bratrstva rudé pracky).







S. Babiš mi strašně připomíná žlučovitého ruského mužika, který se – po všech těch ruských špinavostech, agresích a mezinárodních intrikách za posledních 100 let - stále dokola ptá "Proč nás nikdo nemá rád? Proč se proti nám celý svět spiknul?".










Dnes už obdivují a podporují Bureše jen stejní křiváci jako on (kterým imponuje svou drzostí a hroší kůží) a hlupáci, kteří za to nemou díky svému IQ;   každému soudnému člověku už je dávno jasné, že s. Bureš je darebák a podvodník (kráčející ve šlépějích svého tatínka, kterého v 80. letech několikrát prověřovala ekonomická rozvědka pro podezření z hospodářské kriminality a před trestním stíháním uchránila jen prezidentská amnestie z května 1985). 











I kdyby se mu podařilo přeformulovat dotační podvod na vychcané zneužití mezery v zákonech (ušitých mu na míru spolupachateli), zůstane stejně příkladem bezcharakterního šmejda, jehož "chytrost" zafinancujeme my, slušnější či méně vychcaní. 






Jeho (anonistická) snaha zabránit stíhání a znemožnit vyšetřování přeci jen potvrzuje, že Babiš se bojí vyšetřování, jelikož nemá čisté svědomí. Ostatně každému soudnému, průměrně inteligentnímu člověku je dávno jasné, že s. Babiš je podvodník, neboť je jedno, zdali vyfouknul 50 melounů Fondu EU anebo českým poplatníkům - zatímco řadový občan si musí i garáž či kozí chlívek postavit z vlastních peněz, nenažraný miliardář se prostě ulakomil ještě i na dotaci. Přitom i poctivým projektům (školám a sociálním ústavům) byla dotace odňata či zamítnuta i kvůli marginálním pochybením či formálním nedostatkům. Všechno okolo je tedy už jen trapné okecávání, bez ohledu na literu zákona.




 

A nejde jen o eurodotace. Bureš dnes z pozice své funkce nasměrovává celou republiku k ruskému modelu kleptokracie, nejvyšší formě mafiánského systému, kde se zloději (v symbióze s podsvětím či s využitím estébáckých a kriminálních kruhů) již nesnaží proniknout do státních struktur, ALE tyto struktury přímo obsazují a vytvářejí shora (díky čemuž je zabetonovávají navěky) !






Však obecně lze říci, že ani jeden z bývalých nomenklaturních kádrů, estébáků a jejich spolupracovníků nezačal podnikat poctivě. Většina z nich vstupovala do světa velkého byznysu s ulitými či nakradenými penězi, ukradeným know-how a neférově nabytými důvěrnými informacemi, k nimž normální smrtelníci neměli přístup. O spolupráci či symbióze mnohých "nových kapitalistů" s podsvětím v raných počátcích divokého kapitalismu nemluvě.
Vždyť jen bývalí důstojníci StB působí ve statutárních a kontrolních orgánech nebo mají přímý majetkový podíl v 1742 společnostech (a kolik konfidentů, milicionářů, komunistických funkcionářů a jejich rodinných příslušníků se po Listopadu přetransformovalo na kapitalisty a přiživilo se na privatizaci, nelze ani přibližně spočítat).

V kategorii „nejbohatších“ ex-důstojníků vládnou ti z I. správy. „Dohromady 229 osob z bývalé rozvědky má v současné chvíli majetkový podíl alespoň v jedné společnosti. Z toho 40 osob vložilo alespoň do jedné společnosti vklad ve výši 500 000 korun a více,“ zjistila analýza firmy CRIF.[1]

A propos: s ohledem na jeho ubohé vyjadřovací schopnosti mám pochybnosti, zdali je Bureš vůbec skutečným mozkem Agrofertu i ANO, a ne jen nastrčenou figurkou gen. Lorence; bílým koněm Bratrstva rudé pracky, jako kdysi s. Čuba.






Babišův problém není ani ideologický či politický, nýbrž psychologický a morální. Lidé mají prostě krátkou paměť a značnou část populace tvoří hlupáci, kteří vždy naletěli a znovu naletí na líbivé floskule odpovídající jejich tužbám (= přání otcem myšlenky), jednoduché fráze a mystifikace všemožných mesiášů a politruků, kteří z nich jakoby snímají tíhu zodpovědnosti za vlastní rozhodnutí a na které lze delegovat etická dilemata, jelikož nikdo jim nedá tolik, kolik jim mohou populisté naslibovat.


Nutno si také uvědomit, že stejně jako Babišovy aktivity podnikatelské nejsou o penězích, tak jeho aktivity politické nejsou čistě politické. Vždyť milardáři může být pár milionů navíc ukradeno, stejně jako nepopulární politické šarvátky, sloužící jako cesta k nakřečkování dalších zbytečných milionů. Tady jde prostě o psychický defekt, ukázku deprivanta, asociálního psychopata toužícího bezmezně a chorobně po MOCI  (obdobně jako všemožní diktátoři), kterou mu obrovský majetek skýtá.

Viz L. Mňačko "Jak chutná moc"


Hlavně zde však nejde, bohužel, pouze o BBB (burana Babiše-Bureše)! 

Ale o to
PROČ vítězí na politické scéně Babiš? Protože ztělesňuje idol prostého Čecháčka = vychcánka, jenž za každého režimu dokáže prokličkovat a nakřečkovat, za pár zlatek zaprodat duši bolševikovi i gestapu a ve vhodnou chvíli - v závěru revoluce či těsně po ní - se objevit na barikádách (jako revoluční gardista, májový partyzán či rychlokvašený demokrat). Šmejd a křivák má pro šmejda a křiváka pochopení. Vrána vráně oči nevyklove.






Vzhledem k tomu, že nejméně 80% populace (starší dnes 50 let) s komunistickým režimem přímo či nepřímo kolaborovalo (pokud již se na něm přímo aktivně nepodílelo), není divu, že i zde nachází Bureš tolik obhájců a obdivovatelů.
Vždyť Chartu nás podepsalo všehovšudy 2000, i "pamflet" Několik vět podzim 1989  podepsalo jen 40 000 občanů = 0,25% obyvatel ČSSR, zatímco ještě poslední předlistopadové "volby" v r. 1986 skončily v ČSSR "jednoznačným vítězstvím jednotné kandidátní listiny Národní fronty", která získala 99,94 % hlasů .... byť již 3 roky nato opět "drtivá většina národa" zvonila klíči anebo aspoň tiše přihlížela, jak jdou komouši do háje i se svou NF! Důkazem slaboduchosti tohoto národa jsou poslední volby a vůbec aktuální politická situace na pomezí tragikomedie a trapné frašky, posouvající Česko někam mezi Bělorusko, Turkmenistán, Zimbabwe a Venezuelu.

A když už jsme u procent a "hlasu lidu", zastavím se na okamžik i u anonistické matematiky:


Při jisté obeznámenosti s intelektuální a mravní úrovní Babišových stoupenců a obdivovatelů, prezentujících se v internetových diskuzích a mediálních výstupech, ani nepřekvapí, že mnozí hlupáci jsou schopni přijmout za fakt i absurdní tvrzení, že 258 000 demonstratů z Letné = počet Babišových odpůrců, anebo, že demonstranti fasují transparenty a stravenky od Sorose nebo Kalouska.

Ostatně pokud jde o ono proklamované "drtivé vítězství" ANO v minulých volbách, vezmeme-li do úvahy, že celkový počet oprávněných voličů v ČR je 8 374 501 osob, pak při volební účasti 60,82% a výsledku 29,66% (1,5 milionu hlasů) pro ANO, Babišovo hnutí nedostalo ani pětinu hlasů všech voličů a pouhých 14% ze všech obyvatel ČR. Tento fakt můžeme pak klidně považovat za potvrzení skutečnosti, že zhruba 20% populace tvoří jedinci slabého ducha.

Takže bych stoupencům a obdivovatelům magnáta-bandity-fízla Bureše doporučoval krotit se ve své euforii, že representují národ, resp. jeho většinu.

Navíc značná část voličů ANO volila tuto konjukturalistickou partaj nikoliv z pohnutek ideových, nýbrž jako nouzové řešení, vkládaje v Babiše naděje, že 

1) poslouží jako Trojský kůň komunistům; 
2) přesměruje ČR zpod diktátu EU východním směrem; 
3) opravdu zatočí s korupcí a dotační zlodějinou (byť jeho impérium na ní vzniklo); 
4) zavede kapitalismus s lidskou tváří (miliardář tátou proletariátu); 
5) vykroutí krky nenáviděným havlistům, kavárníkům, eurohujerům a demokratům; 
6) rehabilituje bývalé estébáky, agenty a kolaboranty a 
7) oni osobně si přijdou pod hlavičkou ANO také k nějaké prebendě, trafice či funkci.

Díky tomu se v řadách ANO-nistů v jednom šiku houfují představitelé lumpenproletariátu i komunistické nomenklatury, naivní frustrovaní nýmandi i bezskrupulozní političtí harcovníci a oportunističtí desperádi, kteří berou politické kolbiště jako byznis-projekt, kterým se snaží - pokud možno během jediného volevního období - zabezpečit sebe, svou rodinu a kamarády. Prostě obdoba někdejšího KSČ anebo Putinova Jednotného Ruska.








Pokud jde o prokazatelnost Babišovy spolupráce s komunistickou StB, jestliže se s. Bureš dodnes paktuje s komunisty (čehož důkazem je stínová, rudo-hnědá NF a pozice komančů v parlamentu), je už zcela bezpředmětné, zdali se formálně prokáže jeho (či bratrova) někdejší spolupráce s StB či nikoliv, svými aktuálními postoji jen potvrzuje svou bezcharakternost a pokračující spolupráci s komunistickou verbeží! Jestliže se Babišova vláda opírá o partu bývalých estébáků a agentů KGB a GRU, representovaných někdejším agentem StB "Falbrem" (Vojtěch Filip) či agentem KGB, spolupracovníkem sovětské okupační správy a redaktorem štvavé prookupační stanice "Vltava" (v režii východoněmecké tajné služby STASI), soudruhem Skálou, není třeba ani nějaké jasnozřivosti, aby člověk pochopil, o jaký charakter v jeho případě jde, z jakého podhoubí vzešel a kdo za ním stojí, na to není třeba ani certifikát.
Ani nemluvě o partě, která tvoří Burešův tým nejbližších spolupracovníků. Po r. 1989 se totiž magnát z Agrofertu, agent Bureš, obklopil minimálně 20 bývalými důstojníky a spolupracovníky StB a KGB, z nichž mnozí pro něj pracují dodnes. Třeba Babišův právník a předseda dozorčí rady Agrofertu JUDr. Libor ŠIROKÝ byl důstojníkem X. správy StB (boj s vnitřním nepřítelem) a spolupracovníkem V. správy KGB. Mezi Babišovy další estébácké kumpány patří bývalý špion komunistické rozvědky Jozef Kubů (někdejší zástupce náčelníka 37.odboru StB) a jeho podřízený Pavol Dobiaš; bývalá důstojnice I. správy StB – rozvědky - JUDr. Radmila Kleslová a zejména vedoucí právník Agrofertu RSDr. JUDr. Alexej Bílek (dříve pracovník VŠ politické ÚV KSČ a posléze jeden z tvůrců ekonomického zázemí polistopadové KSČ; syn Vilibalda Bílka - agenta StB, pod krycím jménem Richter a Villi / č.svazku 5687 a 31876, a Hermíny Bílkové - krycí jméno Mona, č. sv. 688318). Zbytek představenstva Agrofertu tvoří bývalí agenti StB, např.: František Janů (krycí jméno Fišer, č. svazku 35389); Roman Karlubík (krycí jméno Janovic, č. svazku 38838); Ivan Souček, dosazený Babišem do firem MERO a ČEPRO (krycí jméno Suk, č. svazku 45086) a Vladimír Zoul, Babišem dosazen do Státní tiskárny cenin (agent VKR pod č. 147110), resp. potomci elitních spolupracovníků StB, jako třeba Jan Kadaník (syn Jiřího Kadaníka, krycí jména Emil, Jirka a Zástupce). 






Agenty StB byli i rodiče Adriany Krnáčové (otec Jan Gutleber – sv. T1577) či otec ministra Richarda Brabce (Richard Brabec st. - krycí jméno Soukup, č. svazku 651836). Mimochodem jako spolupracovník StB byl evidován i bratr Andreje Babiše, Alexander Babiš (krycí jméno Miki). Není divu, že tahle partička si rozumí s komanči (experty na "transformace" majetku i brainwashing) a bude bojovat za svého šéfa a svůj profit do roztrhání těla.




Pokud by měl Agroklaun aspoň špetku rozumu nebo méně arogance a drzosti, namísto trapného zatloukání by se třeba k nezpochybnitelné spolupráci s StB přiznal s tím, že udával jen zloděje/korupčníky, a tak by získal aspoň v očích části veřejnosti namísto pověsti bídáka (práskače/konfidenta) renomé statečného Zoro-Mstitele.

Vždyť každý pamětník dobře ví, že za totality bylo členství v zahraniční obchodní misi automaticky spojeno s podpisem spolupráce, takže Babišovo zapírání je jen obyčejná lež.

A celá série vzájemně se potvrzujících dochovaných dokumentů je bezpochyby mnohem důvěryhodnější než účelové svědectví bývalých estébáků ochotných za miliardářovy koblihy zapřít i nos mezi očima.







Nedá mi, abych se nevyjádřil k burešovsko-klausovsko-ovčáčkovým jízlivým komentářům k poslední antibabišovské demonstraci na Letné v klasickém husákovsko-goebelsovském stylu.

Nejoblíbenější praxí bolševické propagandy byla vždy manipulace s fakty, využívání směsi lží a polopravd. Budu-li citovat Jana Berwida-Buquoye, pak „Komunismus nebyl nebezpečný tím, že byl lží, nýbrž tím, že byl polopravdou. Lež má krátké nohy, daleko neujde. Polopravda, oproti tomu, má zatraceně tuhý život.“.

Proto i dnes zlomyslní rudí švábové a kremloboti (redaktoři Sputniku v pozadí "lidových diskuzí"), využívají k oblbování národa mystifikace založené na překrucování faktů a podsouvání konspiračních konstrukcí. 
Takže odpor veřejnosti vůči zneužívání moci, korumpování médií, veřejné správy a justice, resp. proti tomu, aby republiku reprezentoval konkrétní nemorální jedinec stíhaný za kriminální činy a spojený s někdejší komunistickou nomenklaturou a tajnou policií, vykládají jako snahu zvrátit výsledky demokratických voleb. To, že je vítězná politická strana bytostně spjata právě s osobou dotyčného asociála, je prostě jeho majstrštych. Její volební vítězství nikdo nezpochybňuje a nebýt Babiše v jejím čele, nikdo by mimo parlament (na náměstích) neusiloval o změny ve vládě.









https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2850509-zive-na-prazske-letne-se-kona-demonstrace-proti-vlade-a-za-nezavislou-justici?     








§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§





[1]              Např. přítelem a poradcem Jaroslava HAŠČÁKA - spolumajitele skupiny Penta, jenž vystudoval Moskevský státní institut mezinárodních vztahů - je někdejší šéf StB generál Alojz LORENC.
Miliardář Jozef TKÁČ je prověřený komunistický kádr, jenž v 80. letech působil ve Státní bance ČSSR.
Miliardář Petr KELLNER pracoval v 80. letech jako referent v podniku zahraničního obchodu Strojimport Praha, jenž zaměstnával výlučně prověřené loajální občany. Provozní kapitál na rozjezd byznysu mu poskytli z prostředků státního podniku vysocí komunističtí funkcionáři a top manageři n.p. SkloUnion Teplice - Štěpán POPOVIČ (člen ÚV KSČ a elitní agent StB) a Jaroslav PŘEROST, za což se stali členy představenstva PPF. Jeho spolupracovníkem při privatizaci České pojišťovny byl Ivan Kočárník (před r. 89. pracovník Výzkumném ústavu finanční politiky a ředitel odboru MF ČSSR, automaticky prověřený nomenklaturní kádrn KSČ). Takto bychom mohli identifikovat bývalé komunisty a jejich chapadla napříč celou ekonomikou.
V pozadí nechvalně známých Harvardských fondů stál Boris VOSTRÝ, bývalý zástupce náčelníka 6. správy StB, absolvent VUMLu a kurzu KGB v Moskvě. Jeho kolega z StB – kdysi příslušník Hlavní správy rozvědky StB, dnes miliardář - Juraj ŠIROKÝ stál v čele slovenské větve harvardských fondů …. zrovna tak figuruje bývalý komunistický prokurátor Josef MONSPORT v kauze tzv. Panamských papírů

Hlavní aktéři v kauze vytunelované OKD: 

Soudruh Viktor KOLÁČEK - bývalý člen krajského výboru KSČ. Jeho otec byl členem ÚV KSČ. Druhým mužem figurujícím v kauze OKD jako hlavní mozek je soudruh Petr OTAVA, bývalý člen krajského výboru komunistické strany. Další je soudruh Martin ULČÁK , bývalý předseda ÚV SSM.....


desetitisíce bývalých aktivních komoušů, kolaborantů a konfidentů ve všech sférách veřejného života a ekonomiky většině trollů tak nevadí jako V. Havel nebo J. Štětina (který se provinil tím, že jako vodák splavoval ruské řeky), který je jejich černým svědomím!!!



ZDROJ:

+
ZAJÍMAVÝ DOKUMENT Z ARCHIVU STB:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/12967548_249478338729105_3985606998548742773_o.jpg




Kdo volil Babiše/Bureše či Okamuru, riskuje, že i zásluhou jeho hlasu se dostanou znovu k moci komančové; koleduje si o návrat bolševiků přeškolených na oligarchy a antiislamisty, neboť ti dva se spojí i s čertem (tj. včetně KSČM), aby se dostali k moci. Paradoxem Burešovy manažerské partaje ANO je, že se sice oficiálně hlásí k proevropskému směřování, přičemž se zároveň jednak opírá o voličskou základnu z valné části orientovanou protievropsky / protizápadně (pro kterou je kmotr Bureš symbolem bezohledného oligarchy pohrdajícího demokratickými institucemi), jednak sám praktikuje metody, které jsou v naprostém rozporu s principy EU i parlamentní demokracie (klientelismus, nepotismus, korupce, prolínání kleptokracie a státní správy). S trochou nadsázky to připomíná fašistu Erdogana, který se rovněž slovně hlásí k euroatlantickému společenství, přičemž všechny jeho faktické kroky přijetí do EU absolutně vylučují.


Skutečným vítězem bude Bratrstvo rudé pracky, representované nejen Filipem a Skálou, ale i Burešem (jenž bude moci konečně zprivatizovat stát), a užitečný kremelský idiot Okamura, který ukojí svou ješitnost a touhu po moci (byť jeho tajným snem je asi vyšší meta, jak varuje jeho vlastní bratr). Morálně pak bezesporu komančové, kteří stále věří v návrat socialismu (čemuž zatím brání paměť části národa a sounáležitost s euroatlantickými strukturami rozumnější části populace), a v neposlední řadě i Kreml, neboť výše uvedená Pátá kolona v praxi aplikuje přesně to, co je i cílem putlerovců (a islamistů) -- zpochybnění parlamentní demokracie, rozdmýchávání  a rozvrat demokratického Západu. Ostatně z volebních výsledků je jasné, že ANO a SPD volily tisíce bývalých voličů KSČM, což jen potvrzuje podezření, že ANO je trojským koněm Gottwaldových pohrobků, kterým nevadí prolhanost ani zkorumpovanost jejich idolů.





Jak říká Michael Kocáb: "Krysy už jsou zase tady".
== S Michaelem Kocábem o minulosti, která se vrací: 








REAGOVAT NENÍ TŘEBA, odpovídat již nebudu, jelikož své názory a odpovědi na předpokládané argumenty jsem dávno vyjádřil na blogu
POCHOD PODLÝCH "REVOLUCIONÁŘŮ":






ALE DOPORUČUJI DALŠÍ ČLÁNKY:

Můj blog:

 


 

 

Z aktuálního obsahu:

 







https://ferohrabal.blogspot.com/2022/03/rusko-na-ceste-k-fasismu.html

 




https://ferohrabal.blogspot.com/2022/03/damokluv-otaznik-rusko-po-putinovi.html




Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě rudých švábů

https://ferohrabal.blogspot.com/2019/03/proc-nikdo-nema-rad-rusko-krome-rudych.html









 

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost

https://ferohrabal.blogspot.com/2019/01/ruska-pravda-skutecnost.html

 



Vrbětice, Covid, Klaus a ruská pátá kolona – zřejmé souvislosti

https://ferohrabal.blogspot.com/2021/04/vrbeticeklaus-ruska-pata-kolona-zrejme.html



 

Migrace a islamofobie jako 2 nástroje destrukce Západu

https://ferohrabal.blogspot.com/2020/02/migrace-islamofobie-jako-nastroje.html



 

KORONA a VZPOURA SLABOMYSLNÝCH

https://ferohrabal.blogspot.com/2020/09/korona-vzpoura-slabomyslnych.html




 

Moskva - odvěká Mekka světové reakce

https://ferohrabal.blogspot.com/2019/01/moskva-mekka-svetove-reakce.html

 

V CENTRU NENÁVISTI aneb Historie antisemitismu

https://ferohrabal.blogspot.com/2017/05/v-centru-nenavisti-aneb-historie.html 

 

Pochybný "Čínský zázrak"

https://ferohrabal.blogspot.com/2017/04/pochybny-cinsky-zazrak.html

 

 

 

 

…. V tomto okamžiku asi aktuálnější fakta, než kdykoliv předtím od r. 1968 !!

Proto prosím i o přeposlání těchto informací vašim kolegům/přátelům, které by mohly anebo měly zajímat





Komentáře

ferohrabal píše…
https://reportermagazin.cz/a/pJxyj/misto-vtipu-nadavky-proc-se-zmenil-milos-zeman?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
ferohrabal píše…
„Spletli jsme se v tom, když jsme před volbami připomínali kauzu Čapí hnízdo, všechny jeho hříchy a estébáctví, tak jsme utvrzovali jeho voliče, kteří jsou stejní, že to je jejich kluk. A netušili jsme, že je jich tolik a dělali by to taky, kdyby mohli. Je to pro ně šikovný kluk, který podvedl Brusel. Pak tam bylo procento lidí, kteří mají 60 – 80 exekucí, vědí, že se z toho nevyhrabou a tak z čirého zoufalství zvolili Zemana i Babiše jako pomstu,“ říká investigativní žurnalista Josef Klíma o voličích premiéra Babiše. Více:
https://xtv.cz/archiv/nejbrutalnejsi-zlocinec-je-krejcir-osobne-mucil-lidi-volici-babise-a-zemana-se-msti-ostatnim-rika-novinar-josef-klima

Unknown píše…
Na každé prase se vařík voda....
Anonymní píše…
https://forum24.cz/jermanova-by-mela-odejit-zjisteni-kam-sly-miliony-z-jejiho-uradu-je-na-policii/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
ferohrabal píše…
Babiše lidská práva nezajímají, byl kádr režimu, který je odmítal z principu, říká filozof Kroupa.
"Helena Válková je normalizační komunistka, v Radě vlády pro lidská práva pod jejím vedením pokračovat nebudu, teď působí jako obhájkyně neobhajitelného," říká filozof Daniel Kroupa. "Nejhorší je nezájem Babišovy vlády o otázky lidských práv," dodává.
Celý kontext výměny na ministerstvu spravedlnosti je podle něj nepřijatelný a obava veřejnosti, že cílem jmenování Marie Benešové ministryní spravedlnosti, je zabránit trestnímu stíhání Babiše, je oprávněná.
"Místo toho, aby Babiš dal najevo, že chce svoji věc hájit u nezávislého soudu, dělá kroky, které vzbuzují podezření, že to chce ovlivnit," říká Kroupa.

https://domaci.ihned.cz/c1-66563010-babise-lidska-prava-nezajimaji-byl-kadr-rezimu-ktery-je-odmital-z-principu-rika-filozof-kroupa
ferohrabal píše…
https://hlidacipes.org/prohlednete-si-vazby-andreje-babise-na-agrofert-a-na-jeho-sverenske-fondy/
Unknown píše…
Problém je, že Babiš se prezentuje jako Osobnost, prostě přišel v době, kdy strany nenabízely žádnou Osobnost, takže ho v podstatě vytvořily nebo vytvořily podmínky, aby se projevil. Řešení: nová Osobnost.
ferohrabal píše…
Proti Babišovi demonstrovalo 258 tisíc lidí. Další akce má přijít v listopadu:
https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/96029/proti-vlade-demonstrovalo-258-tisic-lidi-dalsi-akce-ma-prijit-v-listopadu.html

Demonstrace proti premiérovi Andreji Babišovi (ANO) a za nezávislost justice --
Čtvrt milionu demonstrantů. Obří protest proti Babišovi zaplnil Letenskou pláň:
https://www.reflex.cz/clanek/video/96030/ctvrt-milionu-demonstrantu-obri-protest-proti-babisovi-zaplnil-letenskou-plan.html

http://feedproxy.google.com/~r/respekt-clanky/~3/km8IOXtehY0/dobre-rano-pozdravil-sverak-zaplnenou-letnou?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku


------------------
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2850509-zive-na-prazske-letne-se-kona-demonstrace-proti-vlade-a-za-nezavislou-justici?fbclid=IwAR2Y18yoZNgARXkyAqeFPxQAg9TLvoCa-WI8eMU4uW9urGX6Wbuxp5rGp3U#live

---------------------

Ovšem
Nejoblíbenější praxí bolševické propagandy byla vždy manipulace s fakty, využívání směsi lží a polopravd. Budu-li citovat Jana Berwida-Buquoye, pak „Komunismus nebyl nebezpečný tím, že byl lží, nýbrž tím, že byl polopravdou. Lež má krátké nohy, daleko neujde. Polopravda, oproti tomu, má zatraceně tuhý život.“.
Proto i dnes zlomyslní rudí švábové a kremloboti (redaktoři Sputniku v pozadí "lidových diskuzí"), využívají k oblbování národa mystifikace založené na překrucování faktů a podsouvání konspiračních konstrukcí.
Takže odpor veřejnosti vůči zneužívání moci, korumpování médií, veřejné správy a justice, resp. proti tomu, aby republiku reprezentoval konkrétní nemorální jedinec stíhaný za kriminální činy a spojený s někdejší komunistickou nomenklaturou a tajnou policií, vykládají jako snahu zvrátit výsledky demokratických voleb. To, že je vítězná politická strana bytostně spjata právě s osobou dotyčného asociála, je prostě jeho majstrštych. Její volební vítězství nikdo nezpochybňuje a nebýt Babiše v jejím čele, nikdo by mimo parlament (na náměstích) neusiloval o změny ve vládě.

ferohrabal píše…
https://www.forum24.cz/babis-chce-volat-k-odpovednosti-skutecne-estebaky-muze-zacit-v-agrofertu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
ferohrabal píše…
https://denikn.cz/242969/sifra-generala-lorence-na-bezpecnost-penty-dal-dohlizi-specialni-algoritmus-posledniho-sefa-stb/
Anonymní píše…
Shrnutí podezřelých okolností v pozadí vzniku Burešova impéria!
https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html
ferohrabal píše…

jak se ten Bureš bojí "nové totality", že se dává do kupy s představiteli té staré: https://www.reflex.cz/clanek/volby-prezidentske-volby/117138/babis-jednal-v-decine-se-stalinistou-skalou-salonek-hlidalo-18-policistu-fotografa-reflexu-vyhodil.html *** Ostatně však donedávna vládl Babiš celé roky de facto společně s partou stalinistů a ruskou pátou kolonou v parlamentě.... a EU je pro něj pouze dojná kráva .... A prohlášení Babiše, že by odmítl pomoc napadené spojenecké zemi, se rovná porušení mezinárodních závazků a de facto kroku k VYSTOUPENÍ Z NATO! Bodejť by ho ruská pátá kolona nepodporovala.


https://www.lidovky.cz/svet/rusko-ukrajina-valka-polsko-andrej-babis-petr-pavel.A230123_104527_ln_zahranici_atv

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů