Socialismus jako cesta do pekel




Samozřejmě, rudí švábové budou vždy hledat v pozadí svého krachu americké brouky, CIA, Mossad, zednáře či ilumináty.... jenže pravda je prostá.... 







Tzv. SOCIALISMUS (jenž je jen prachsprostým hybridem kapitalismu a marxistické ideologie) obvykle zajde na úbytě krátce poté, co proletáři vyžerou zkolektivizovaný špajz a vytráví guláš z kulackých krav (tj. prošustrují zestátněnou ekonomiku), resp. odjedou tanky Velkého Bratra (v kubánském případě rakety). Pak nezbývá, než se vrátit k ověřenému, byť kritizovanému a mnohdy i proklínanému, kapitalismu.




I Madera zajel prostě se svým autobusem do slepé uličky a zbytečně se vzteká a  troubí  .... Všichni diktátoři se zřejmě vyznačují jakýmsi patologickým mentálním defektem - i Mussolini, Saddám, Kaddafí a Ceaușescu žili až do posledního okamžiku fixní ideou, že jsou nedotknutelní .... jak skončili, víme.


chaves_mugabe002.jpg

Kolegové diktátoři-socialisté, Hugo Chávez a Mugabe,
oba dovedli své země ke krachu


Někteří hlupáci holt stále nemohou pochopit, že tzv. „socialismus“ je jen nejdelší odbočka od kapitalismu ke kapitalismu. Pro tyhle blby, naše kryptokomunistické bardy opěvující vymoženosti socialismu a kydající špínu na kapitalistický zlořád a vzpomínající na nákupní výlety do DDR, paštikové dovolené a balatonské žáby, BY BYL NEJVĚTŠÍ TREST VYEXPEDOVAT JE DO této či jiné ZBYLÉ SOCIALISTICKÉ REZERVACE / jednoho ZE ZBÝVAJÍCÍCH SKANZENŮ SOCIALISMU.

Však i z Kuby uplaval, kdo mohl, Velký Bratr má sám holou pr.el, takže už si ani bratří Castrovi moc vyskakovat nemohou a tak má soudruh autobusák Madura rovněž na kahánku.




ZARÁŽEJÍCÍ JE, ŽE DO ONOHO KAPITALISTICKÉHO PEKLA ZA OCEÁNEM SE UŽ 200 LET TOUŽÍ DOSTAT MILIONY LIDÍ Z CELÉHO SVĚTA, byť soudruzi nás už několik generací ujišťují o tom, že "poslední bitva vzplála" a zahnívající americká demokracie co nevidět podlehne katastrofě (ovšem dolar je dále silný, americké akcie dále stoupají, americká ekonomika se stala energeticky soběstačnou a USA se pozvolna stávají exportérem ropy i plynu, s nímž musí i šejkové vážně počítat. Podle Mezinárodní agentury pro energii (IEA) se Spojené státy v příštích 10 letech stanou lídrem růstu světové produkce ropy a plynu. Díky metodě frakování se budou podílet na globálním růstu ropné produkce z 80% a vytěží v tomto období i o 30% více zemního plynu než Rusko.) ... a statisíce lidí z celého světa se každoročně pokouší do USA dostat všemi možnými způsoby, po zemi, přes zátarasy, podzemními tunely, na nafukovačkách...), ZATÍMCO i z oné země "kde dnes bývalo zítra" (a dalších pseudo-socialistických rezervací) PRCHÁ KDO MŮŽE.






Zajímavé je, že utopistickou komunistickou ideologii rozpracovanou evropskými intelektuály se nakonec podařila (jakžtakž) implantovat výlučně v rámci asijských / orientálních společností, které jí ovšem vtiskly poněkud jiný punc (z něhož by klasiky marx-leninismu zřejmě ranil šlak).


mugabe-lukashenko-chavez_as.jpg


Tři výtečníci, kteří s podporou Ruska a přivedli své země na buben



A jestliže třeba nachází autobusák Madura oporu jen u kubánských marxistů, čínských maoistů, iránských ajatolláhů, fašisty Erdogana a hlavně Putinova imperialistického Ruska, mluví to samo za sebe … vypovídá to dostatečně o tom, která bije.




Vždyť právě Rusko, které vyzbrojilo diktátory od Kuby po KLDR a vyškolilo vůdce všech středovýchodních teroristů, bombarduje utečenecké tábory a nemocnice, vetem v RB znemožnilo vytvoření bezpečných zón pro uprchlíky v Sýrii a dodává zbraně jak Sýrii, tak Iránu (který neuznává existenci Izraele, resp. má v programu zničení "sionistického útvaru na území Palestiny"), pokrytecky vyzývá ke zklidnění situace a politickému / mírovému řešení v Sýrii a zároveň  dodalo Asádovi rakety S-300 (což bude impulsem k izraelsko-iránské válce, ne-li ke střetu mezi ruskou Osou zla a Západem). Stejně jako v případě KLDR, která je odedávna spojená s Moskvou pupeční šňůrou (přímo či prostřednictvím maoistické Číny), jako po zuby ozbrojený Frankenstein, využívaný coby maoistický a putlerovský strašák vůči Západu, i v případě Venezuely dnes Kreml vyzývá Západ ke zdrženlivosti a obviňuje USA z pokusu destabilizovat tuto zemi, nacházející se na pokraji občanské války, s cílem "zmocit se jejího nerostného bohatství".








Pokrytecké bláboly! Kdyby opravdu Západ (potažmo „americký imperialismus / vrazi z Walstreetu“) chtěl odstavit arabské a jiné diktátory - Saddáma, Assádovy, Kaddafího, Maduru či Kimovu familii - aby "se zmocnil přírodního bohatství jejich zemí" anebo "nastolil západní demokracii", jak nám tvrdí kremloboti, rudí švábové, naivní levicoví intelektuálové či různí populisté a antiamerikanističtí "konspirátoři", NEČEKAL BY 40 či 60 let!! Však i Chavezisté neplundrují Venezuelu od včera, nýbrž 20 let. Stačí vzít rozum do hrsti.

Venezuela je prostě ukázkovým příkladem aplikace marxistických pouček v praxi. Známe řadu zemí, které se vyznačují identickými "přírodními podmínkami" i surovinovou základnou, přičemž jejich HDP a vůbec ekonomické trendy jsou naprosto nesrovnatelné jen díky politickému uspořádání a mentalitě národa – ANIŽ BY KDY BYLY OBĚTÍ KOLONIALISMU A IMPERIALISMU.

Navíc nevím, jak si VUMLovské mudrování našich socanů poradí se srovnáním, kdy jedna země (třeba RUSKO) má k dispozici 100 x vyšší surovinovou základnu (v poměru k populaci), navíc disponuje centralizovaným aparátem eliminujícím sociální výkyvy a regulujícím ekonomiku země, drancuje fakticky kolonie a přitom nesahá v celkové technologické a obecně životní úrovni ani po kolena JAPONSKU (které nemá téměř žádné suroviny ani kolonie, disponuje pouze omezeným prostorem atd.). Nemluvě o tom, že třeba Středoafrická republika, jež patří mezi nejbohatší země, co do suroviny (vlastníce téměř celou Mendělejevovu tabulku) je zároveň nejchudší zemí světa přestože není 100 let ničí kolonií, stejně jako Venezuela, kdysi jedna z nejbohatších zemí Lat. Ameriky, kterou nezachrání před bankrotem ani zásoby nafty.

Pokud jde o oblíbené báchorky o koloniálním útlaku jakožto příčině chudoby zemí třetího světa, pak vězte, že mezi nejchudší země světa patří třeba HAITI (nejstarší nezávislá republika na amer. kontinentu, která získala nezávislost po úspěšném povstání otroků r. 1804), jež nepoznalo prakticky kolonialismus (je 1.nezávislým národem Latin. Ameriky a 1. postkoloniálním státem vedeným černochy), stejně jako AFGHÁNISTÁN (který nebyl kolonií nikdy) a ETIOPIE (jež byla kolonií jen 5 let).



Kritická fáze šíření bolševického moru






Pro zapomnětlivé jedince (a dementní mladé komsomolce s portrétem vraha Che Guevary na tričku) doporučuji aspoň návštěvu mých tematických alb na FB: Třeba „HISTORIE KOMUNISMU A FAŠISMU V OBRAZECH“:

a též FB-Album "Báječná léta pod psa" aneb vzpomínky na socialismus:

resp.  článek  „TAJEMNÉ POZADÍ ANTIAMERIKANISMU“: http://ferohrabal.blogspot.sk/2017/04/tajemne-pozadi-antiamerikanismu.html 

 a POCHOD PODLÝCH "REVOLUCIONÁŘŮ":



Komentáře

Anonymní píše…
„Lavrov varoval před jakýmkoli vměšováním do vnitřních záležitostí Venezuely, včetně použití síly, kterým Washington pohrozil a které by bylo porušením mezinárodního práva,“ informovalo ruské ministerstvo zahraničí. Dodalo, že Lavrov je ochoten jednat o Venezuele v souladu se zásadami OSN."

Ovšem jak dojde na Krym, Lavrov mlčí, žejo. On Putin stejně o moc víc k záchraně soudruha Madura dělat nemůže. Zachránit ho ekonomicky by si vyžádalo značný investice a jak rusové tak číňané nejsou ochotní stopit tolik peněz v bezedný studně Chávezova socialistickýho ráje.
Podpořit ho vojensky v případným střetu ještě méně. USA může izolovat Venezuelu na moři a navíc vstup ruskejch či jinejch žoldáků(na dovolené v plné polní) na Americkej kontinent by otevřelo Pandořinu skříňku, například vetší podpory Ukrajině, nebo garancí nezávislosti Estonska, Lotyšska a Litvy....nebo uznání Tchaiwanu ze strany USA.
ferohrabal píše…
Severokorejský režim požádal mezinárodní humanitární organizace o potravinovou pomoc, aby se země vypořádala s nedostatkem potravin kvůli neúrodě. Oznámil to ve čtvrtek v New Yorku mluvčí OSN Stéphane Dujarric s tím, že KLDR uvedla, že má „pro letošní rok výpadek 1,4 miliónu tun potravin včetně těch základních - rýže, pšenice, brambor a sójových bobů“.

https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/498016-kldr-kvuli-neurode-snizila-pridely-potravin-na-polovinu.html
Anonymní píše…
https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2761880-vyrabovane-obchody-i-zapalena-banka-parizsky-protest-zlutych-vest-provazelo-nasili
Anonymní píše…
Porovnání cen za socialismu vs. dnes.
https://www.fondik.cz/zajimavosti-ze-sveta-financi/porovnani-cen-za-socialismu-vs-dnes-maslo-stalo-10-korun-chleb-3-koruny
Anonymní píše…
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/cinsti-aktiviste-zadaji-radu-osn-aby-vysetrila-masakr-na-tch/r~d10d02e090b811e9ad610cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
Aurélia píše…
Tomuto musí poriadne preskakovať!

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů