ISLAMISTICKÁ AGRESE a ANTIISLÁMSKÁ HYSTERIE POPULISTŮ



Bohužel, jsme ve válce a bude ještě hůř, jelikož prakticky neexistuje možnost efektivní obrany vůči gerilovým útokům psychopatů. Než začnete kritizovat činnost policie a tajných služeb, uvědomte si, že při sebelepším fungování bezpečnostních složek nemáme jinou možnost, než teroristické útoky co nejvíce eliminovat. Zabránit se jim nedá už proto, že vraždící maniaky nelze zastrašit a odradit od jejich akcí jakýmikoliv represemi, jestliže si neváží ani svého vlastního života. Právě z této bezmocnosti padá na člověka hrůza.



Jediné. co můžeme už dnes udělat, je:


1)             Přerušení spolupráce EU s palestinskými organizacemi a zastavení financování teroristických struktur prostřednictvím palestinské vlády (přímo zapojené do syrského konfliktu skrze Hamas a Hizballah a oslabující stabilizační úlohu Israele) a organizací / firem spolupracujících s Iránem, stejně jako sponzoringu salafistických, wahabistických a džihádistických organizací v Evropě ze strany Saudské Arábie a Iránu.

2)    "Chirurgické zásahy" proti neuralgickým bodům teroristických sítí (ruské plošné bombardování situaci jen zhoršuje a zakládá vznik patové situace, tj. nekonečného protahování syrského konfliktu). Likvidace komunikačních kanálů (elektronické / mobilní komunikace) mezi územími pod kontrolou teroristů a Západem.

2)         Zákaz islamistických médií a blokování jejich serverů a internetových stránek, jakož i náboženských center šířících islamistickou propagandu a vyvíjejících činnost, jež je v rozporu se zákony hostitelské země, včetně trestního postihu a vyhošťování fundamentalistických imámů a zahraničních aktivistů šířících náboženskou nesnášenlivost a ideologii džihádu. Jedinci, hlásící se k ideologii džihádu by měli být zbaveni občanských práv (kterými opovrhují) a internováni (obdobně jako potenciální německá a japonská pátá kolona za války).


Když jsem před 7 lety varoval před nadcházející katastrofou, různí "experti" - kteří jsou dnes chytří jako rádio - se mému níže uvedenému článku vysmívali:

PROGNÓZA anebo SCÉNÁŘ PRO KATASTROFICKÉ SCI-FI:




můžeme se jen modlit, aby se postupně nenaplnila většina z oné temné vize … bohužel, většina z tehdy nastíněných potenciálních rizik je dnes ještě aktuálnější, pokud se již nenaplňují.


Kritici "nezodpovědné imigrační politiky", multikulturalismu a "nedostatečných bezpečnostních opatření" by si měli uvědomit, že
1) Zatím drtivá část islamistických atentátníků zodpovědných za útoky v Evropě a USA, byla občany západních zemí, přičemž jen v západní Evropě žije přes 50 milionů muslimů (z nichž ovšem tvoří islamisté jen promile). Neexistuje stát, jenž by byl, byť technicky, schopen zajistit účinnou kontrolu každého potenciálně rizikového občana (nebereme-li do úvahy nechvalně známé režimy, které dovedly tuto kontrolu k dokonalosti až vražedné). Je nezpochybnitelným faktem, že k desítkám teroristických útoků došlo v Evropě dávno před aktuální imigrační vlnou, takže je pitomost dávat tyto skutečnosti do přímé spojitosti.

2) Podstatná část atentátníků, jakož i bojovníků "Islámského státu" jsou navíc konvertité, tedy lidé nepocházející vůbec z muslimské komunity, kde jejich sociální původ nedával předem důvod k zařazení mezi potenciálně nebezpečné osoby.

3) Vůči útokům gerilových skupin a osamělých fanatiků je obtížné stát účinně bránit, zvláště při současném zachování demokratických principů (občanských práv a svobod), jež brání efektivnějšímu boji proti terorismu a šíření nenávistných ideologií. Hlavními spojenci teroristů jsou fakticky naivní obránci lidských práv a populističtí politici, kteří brojí proti omezování občanských svobod a zásahům do soukromí.

O obtížnosti obrany vůči terorismu ostatně svědčí i skutečnost, že i Rusko se potýká s islamistickým terorem po celá desetiletí, přestože RF je de facto policejním státem a v boji proti islamistům na Kavkaze jsou permanentně nasazeny desetitisíce vojáků a příslušníků speciálních jednotek MV a FSB s použitím nejmodernější techniky (systémů elektronického boje, bojových vrtulníků, obrněných transportérů a tanků), ruská FSB disponuje cca 250 000 příslušníků a má pravomoc kontrolovat veškeré telekomunikace a cenzurovat média. Např. bez předložení osobních dokladů nelze v Rusku ani zakoupit jízdenku anebo nastoupit do vlaku, detekční rámy a rentgeny kontrolují zavazadla na každém nádraží, a funguje zde přísný systém evidence pohybu obyvatel i cizinců prostřednictvím Federální migrační služby (FSB), jakož i systém tzv. pohraničních zón, do nichž je obvykle vstup i pro místní obyvatele možný výlučně na základě propustky z FSB.

K tomu ještě poznámka, že ačkoliv běžný smrtelník ví pouze o více či méně zdařených atentátech, tajným službám a bezpečnostním složkám se průběžně daří mařit a eliminovat několikanásobně větší množství útoků, o čemž samozřejmě nebývá veřejnost informována, takže naivní občan nabývá dojmu, že tyto složky selhávají.
Momentálně máme tudíž jen omezené prostředky obrany, které ovšem musíme striktně využít.

Ony výkřiky různých hlupáků navrhujících rychlé a jednoduché řešení, jako deportovat všechny muslimy z Evropy, jsou úsměvné. Jednak velká část odhalených teroristů vůbec nepochází z muslimských komunit (jde o konvertity); jednak na každého islamistu připadá v Evropě několik set tisíc jeho soukmenovců, kteří nemají s radikálními ideologiemi nic společného.

Když nic jiného, mohli by naši antiislamisté aspoň vědět, že 95% všech obětí islamistického teroru ve světě TVOŘÍ ve 20. a 21. století PRÁVĚ MUSLIMOVÉ! (Lidé ze Západu tvoří jen 2,6 % celkového počtu obětí teroristů. Zdroj! A právě bez součinnosti s tou většinou mírumilovných muslimů (které znám - díky dlouhodobým pobytům mezi nimi - bezpečně lépe než vy, kdož zřejmě neznáte ani rozdíl mezi saláfismem a súfismem) nemáme ani šanci se ubránit sami před útoky islamistů. Jen hlupák žije v domnění, že islamismus = islám, to je asi jako mýlit si vodu s vodkou. Logický postulát, že většina teroristů bývají muslimové a tudíž všichni muslimové jsou teroristi můžeme parafrázovat tak, že většina kosmonautů byli protestanti a tak všichni protestanti jsou kosmonauti...


A chtěl bych také vidět, jak si tito mudrlanti představují deportaci všech muslimů, jichž v celé Evropě celkem žije okolo 50 miliónů - v praxi by to znamenalo megaholokaust, jelikož většinu z nich není de facto ani kam deportovat.

Naši xenofobní mudrlanti zavírají oči na závažným faktem, a to, že podstatná část evropské muslimské populace se narodila v Evropě, jako občané evropských zemí, a tudíž ono jejich navrhované rychlé řešení je iluzorní, prakticky nesmysl. Deportovat evropské občany arabského původu násilně do zemí jejich předků je asi stejně reálné, jako deportovat všechny Romy do Rumunska či na Slovensko, odkud přišli před 2, 3, 4 generacemi jejich předci, proti vůli Rumunska či Slovenska.




Úžasná animace uprchlické krize aneb vše, co jste o uprchlících nevěděli:



Pokud jde o otázku migrace,
Stejně jako jsem vždy obhajoval pomoc UPRCHLÍKŮM, zrovna tak mne zároveň irituje rezignace evropských představitelů před záplavou MIGRANTŮ (migrant nerovná se uprchlík a stejně tak není jediným řešením všechny uprchlíky přesunout z jejich regionu přímo do Evropy).


Pokud se nemá stát z pohraniční stráže evropských zemí jen odnož Armády spásy, nezbude asi než všechny plavidla narušující teritoriální vody EU bez milosti vracet anebo potápět, v opačném případě si mohou pohraničníci vyměnit samopaly a pistole za trumpetky a bubínky, resp. odevzdat svá zařízení charitativním organizacím a rozpustit se. Není řešením, přesunout miliardu hladovějících a strádajících z Afriky a Asie do Evropy. 
Vždyť pod přílivem statisíců migrantů se stává z Evropy TITANIC, jenž se pod jejich náporem začíná potápět. Humanita musí mít také nějaké meze, rezignace před migrační vlnou není projev humanity, nýbrž sebevražda. I zdravý rozum stačí k pochopení toho, že pokud se na záchranný člun pro 20 osob nacpe lidí 50, utopí se nakonec všichni, včetně záchranářů.

A jednoznačnou podmínkou i v případě osob splňujících kritéria uprchlíka musí být OCHOTA AKCEPTOVAT ZÁKONY, KULTURU A ZVYKLOSTI PŘIJÍMAJÍCÍ ZEMĚ - to je neoddiskutovatelné.


Pokud jde o záchranu Evropy před migrační katastrofou, namísto hloupého, a hlavně zavádějícího, spojování islamistického teroru s imigrační vlnou (ačkoliv drtivou většinu všech atentátů poslední dekády spáchali "domácí" zločinci, resp. teroristé nenáležící mezi uprchlíky ani migranty) se musíme soustředit na opatření, která mohou teroristické nebezpečí aspoň eliminovat!


Každopádně je třeba

1)             Vytvořit "sanitární kordon" na tureckých hranicích, resp. posunutí schengenské hranice na pomezí EU a Řecka;

2)             Začít konečně pečlivě rozlišovat mezi "UPRCHLÍKY" a "IMIGRANTY" (což není zas tak složité, jak by se na první pohled zdálo - prvním jednoznačným kriteriem je země původu; druhým pak sociální status žadatele o azyl, tj. jde-li o mladého "singla" z rovníkové Afriky, anebo kompletní rodinu s dětmi z oblasti bojů). Nejzranitelnějším uprchlíkům z válečných zón - rodinám, ženám a starým lidem - poskytnout evropský azyl; mladé svobodné může umisťovat do táborů v bezpečných zónách v syrsko-turecko-iráckém pohraničí. Ekonomické migranty "motivovat" k procitnutí ze snu o evropské bezbřehé charitě umístěním v detenčních táborech na pomezí EU.

3)    Likvidovat prázdné pašerácké lodi a převaděčské gangy na severoafrickém i tureckém pobřeží i v mezinárodních vodách;




Tragikomicky ovšem vyznívají obavy našich populistů a "obránců evropských tradic", kteří jsou schopni ve jménu záchrany "křesťanských tradic" organizovat i nenávistnou kampaň proti křesťanským uprchlíkům ze Sýrie a Iráku, prchajícím před reálnou islamistickou hrozbou! Většina z nich ani netuší, že tito křesťanští uprchlíci mají hlubší křesťanské kořeny než 99% Čecháčků, jejichž předci tancovali kolem Perunovy modly ještě v době, kdy v Sýrii už po staletí vzkvétala křesťanská kultura!


(Před vypuknutím konfliktu žilo v Sýrii 1,2 milionu křesťanů (tedy více než v ČR). 
Počet iráckých křesťanů dosahoval 1.500000 v r. 2003, 
což bylo už rapidní snížení oproti původní 4,5 milionové křesťanské populaci v r. 1947)


Z těchto map je zřejmé, že podstatná část syrských uprchlíků pochází z oblastí osídlených NEISLÁMSKÝM OBYVATELSTVEM a nejvíce ohrožovaných islamisty - což naši "antiislamisté" ignorují !







Hlupáci kteří si přečetli jen titulky mých článků, maximálně během 5 minut prolistovali halabala některý z nich, aniž by byli s to pochopit obsah anebo ochotni se nad ním zamyslet, mne napadají jako bych byl hlasatelem šaríi či obhájce bezbřehého sluníčkářského multikultaralismu! Obviňují mne z deklarování něčeho, co jsem nikdy neřekl a netvrdil, takže polemika s nimi není polemikou, nýbrž ztrátou času.
Nikdy jsem neobhajoval neomezený příjem imigrantů a islamofobům vyčítám především to, že ve slepé nenávisti
1) zaměňují islám s islamismem (někdy z neuznalosti, často vědomě k zamaskování své xenofobie);
2) nemají řešení imigrační krize anebo potenciální možnosti řešení dokonce sabotují;
3) svými hysterickými výpady na adresu muslimů podněcují pogromistické a fašizoidní nálady ve společnosti, čímž nahánějí do náruče islamistů nové potenciální stoupence a dávají jim i záminku k jejich útokům. Nehledě na to, že podněcují stejně nebezpečné tendence, jako je islamismus.
Jaký je rozdíl mezi muslimem a islamistou? To je prosté, ISLAMISTA je magor, který zneužívá vytržené a překroucené (někdy vymyšlené) poučky islámské věrouky a citáty z Koránu k ospravedlnění činů (včetně zločinů), které jsou v rozporu se samotnými principy islámu. Obdobně jako různí pseudo-křesťanští fundamentalisté a sektáři, kteří se dopouští stejného překrucování a vykrádání Bible (především lehce zneužitelných pasáží Starého zákona) a ve jménu Krista či Boha páchají zločiny (kdysi rozpoutávali náboženské války a pogromy obdobné "džihádu") - což také automaticky neznamená, že každý křesťan je zločinec, sadistický vrah či krvelačný vraždící maniak - kolik takových "křesťanských" sekt (jako např. Boží dětiSvatyně liduDavidiániStrážci nebeské brányChrám slunceSvatá Smrt, Mansonova "Rodina", sekta Desatera božích přikázání atd.) bylo činných v nedávné minulosti v Evropě i Americe a i nadále působí po celém světě... aniž by kohokoliv rozumně uvažujícího napadlo klást rovnítko mezi tyto pomatence a křesťanství, tak jako se to činí v případě islám versus islamismus.
Mnohé z oněch pseudo-křesťanských apokalyptických sekt by byly pro naši civilizaci stejně nebezpečné jako Boko Haram či "Islámský stát", pokud by měly k dispozici stejné prostředky a naskytla-li by se obdobná konstelace (jak je zřejmé z dostupné dokumentace jejich spáchaných zločinů).
Zářným příkladem z poslední doby může být např. Armáda Božího odporu, kterou lze klidně přirovnat k IS -- viz třeba http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/masakry-armady-boziho-odporu-900-mrtvych-civilistu/r~i:article:628310/ nebo http://vyhledavani.eurozpravy.cz/klicove-slovo/slovo/armada-boziho-odporu-lra-6383 . Ta má na svědomí rovněž tisíce mrtvých, vraždy, rabování, znásilňování i kanibalismus ve jménu "křesťanského teokratického státu založeného na deseti přikázáních". Pokud si zalistujete v mém "LEXIKONU NÁBOŽENSKÝCH HNUTÍ" (Library of Congress Catalog No. BL31.H73 1999; viz http://www.cadpress.sk/lexikon.htm) najdete tam nespočet podobných morbidních "křesťanských" sekt a nebezpečných kultů hlásajících nenávist a vraždících s odkazem na Písmo svaté (Bibli).

Ještě jedno zamyšlení / faktická poznámka:

U zrodu diktatur a konfliktů v Libyi, Jemenu, Sýrii a Afghánistánu, jež jsou dnes příčinou masového exodu obyvatel těchto zemí, stálo a stojí právě RUSKO (resp. SSSR), které až dosud podporuje Asada, vedoucího genocidu proti vlastnímu národu, stejně jako do poslední chvíle podporovalo libyjského diktátora. Stejně tak RUSKO stálo u zrodu al-Kajdy a Tálibánu, když vytvořilo okupací země živnou půdu islamistickému hnutí (čímž má na svědomí nynější situaci v Afghánistánu), ale i čečenskému terorismu. Díky tomu, že na Kavkaze Rusko systematicky likvidovalo představitele umírněného islámu i legální představitele, otevřené dialogu, a ignorovalo oprávněné snahy o sebeurčení jeho obyvatel, nahnalo Kavkazany do náruče islamistů a do řad teroristických organizací.


Diktátoři a patroni světového terorismu se svými protektory

To ruský režim vypustil z láhve džina kavkazského a afghánského terorismu, který do sovětské okupace Afghánistánu a genocidy severokavkazských národů neexistoval. Afghánští a čečenští mudžáhidi, zocelení bojem s ruskou armádou, dnes uplatňují své zkušenosti v řadách Islámského státu. Nyní zloděj vykřikuje "chyťte zloděje". Iniciátor terorismu nabízí Západu, že mu pomůže s likvidací terorismu. SSSR patřil i k hlavním dodavatelům konvenčních zbraní do Iráku za vlády Saddáma Hussaina (dodal mu např. rakety SCUD - hlavní nosiče zbraní hromadného ničení) a zároveň bojkotoval akce mezinárodního společenství proti Saddámovi. (Sovětští poradci působili v Iráku od 60.let.Komunistický blok dodal do Iráku tisíce tanků, bojových vozidel pěchoty, obrněných transportérů a dělostřeleckých systémů, stovky letadel a prostředků protivzdušné obrany - zhruba 70 % irácké výzbroje - a zajišťoval výcvik pro tisíce příslušníků obsluh (stejně jako bezpečnostních složek)V r. 1987, v době vrcholící irácko-iránské války, objem irácko-sovětského obchodu např. vzrostl o 46% oproti r. 1986.)

Není ostatně pochyb, že operace "Islámského státu" neřídí žádní fanatičtí islamisté, parta primitivních psychopatů, nýbrž zcela racionálně uvažující bývalí důstojníci irácké tajné služby, kteří absolvovali výcvik v KGB, SVR a GRU, využívající islamistickou ideologii pragmaticky pouze jako nástroj k dosažení mocenských cílů (viz např. https://kyleorton1991.wordpress.com/2015/04/21/saddam-husseins-regime-produced-the-islamic-state). 

Pro ně jsou pak oni vraždící pomatenci jen figurkami na šachovnici. Během let 1973-2003 působilo v Iráku na 70.000 ruských vojenských poradců, z nichž mnozí působili jako zpravodajští a bezpečnostní specialisté. To je známo i z dokumentů objevených v Iráku v r. 2003 (viz třeba "The World Was Going Our Way The KGB and the Battle for the Third World" by Christopher Andrew & Vasili Mitrokhin, New York: Basic Books, 2005, resp. http://www.strategypage.com/htmw/htintel/articles/20061010.aspx nebo http://www.nationalobserver.net/1999_winter_campbell.htm). 

Iráčtí zpravodajci absolvovali kurzy ve speciální škole SVR [Služby vnější rozvědky] v Moskvě dokonce ještě těsně před americko-britským útokem. Během války v Zálivu pokračovaly ve své práci rezidentury SVR a vojenské rozvědky [GRU] při ruském velvyslanectví v Bagdádu. Jejich úkolem bylo zajistit archívy zvláštních služeb Saddáma Husajna a nábor mezi iráckými důstojníky a agenty! (Několik dnů před počátkem anglo-americké operace přijely do Bagdádu dvě skupiny "silové podpory" SVR zvané Clona.).



Setkání superšpiona, generála Jevgenije Primakova, ředitele ruské Služby vnější rozvědky se Saddámem

Журналист Евгений Примаков во время секретной миссии в Северном Ираке. 1970-е годы

"Журналист" Евгений Примаков во время секретной миссии в Северном Ираке. 1970-е годы



Mezi hlavní Saddámovy pohrobky v pozadí tzv. "Islámského státu" patřil nepochybně generál Izzat Ibrahim al-DOURI (ad-Dúrí), někdejší irácký viceprezident a Saddámova pravá ruka (a tchán Saddámova syna Udaje), a generálmajor Abu Ali al-ANBARI, kteří byli tvůrci bojové strategie IS. Z dalších baasistických důstojníků působících ve velitelských funkcích IS můžeme jmenovat třeba Adnana al-Sweidawiho (Abu Ayman al-Iraqi), bývalého plukovníka zpravodajské jednotky protivzdušné obrany; Haji Bakra (Samir Abd Muhammad al-Khlifawi), bývalého plukovníka nebo kapitána Abu Abdulrahmana al-Bilawiho (Adnan Ismail Najem al-Bilawi).

Obrana Západu začala teprve americkou operací v Afghanistánu po 11. září a poté likvidací Saddáma. Bohužel účinnost všech těchto operací proti centrům terorismu byla a je nadále sabotována onou většinou "mírumilovné" (tj. krátkozraké / ignorantské) veřejnosti, která je vždy proti jakékoliv účinné akci, odmítá nasazení armády, preventivní údery! A následně si stěžuje na důsledky svých vlastních rozhodnutí.

Našich pacifistů" a pivních stratégů, kteří pokrytecky radí "do ničeho se nemíchat, neprovokovat teroristy", se ptám: Kam až byste doporučili ustupovat? Pokud víte, nacisty a komunisty se rovněž západní politici snažili neprovokovat, "nepřilévat olej do ohně" … až jim nakonec málem zakroutil krkem všem.

Pokud člověk nezastřelí vzteklého psa, jenž ohrožuje jeho rodinu, zardousí mu jeho děti. Zbytečně mu bude ustupovat a chlácholit ho.

Pro ignoranty, hlásající izolacionistická hesla ve smyslu "uzavřít hranice, stáhnout naše vojáky ze zahraničních misí, nikomu neposílat žádnou humanitární pomoc ani peníze a o nic, co je za našimi humny, se nestarat" doporučuji také mé články a fotoalba:

 DŽIHÁD  A  HOLOCAUST 


a

 V centru nenávisti -- Historie Israele a antisemitismu 

 

Všichni ti pseudohumanisti a salonní pacifisti, kritizující "americký imperialismus" (maje na mysli svržení "řezníka z Bagdádu" či jeho libyjského kolegy-diktátora a "otce mezinárodního terorismu", "humanitární bombardování" zabraňující Miloševičovu Srbsku provést - po agresi vůči Slovinsku, Chorvatsku a Bosně - genocidu albánského obyvatelstva Kosova; sanitární intervenci v kolébce Al-Kajdy, teokratickém Afghánistánu pod hrůzovládou Talibanu), by se se měli zamyslet nad tím, co by se stalo, pokud by Američani do všech těch válek nešli - což si můžeme pouze domýšlet na pozadí současných událostí.
Zajímavé totiž je, že ti samí lidé, kteří nejvíce brojí proti imigraci, zároveň odmítají (a vždy odmítali) i jakýkoliv mezinárodní zásah v domovských zemích imigrantů, jenž by imigraci zastavil (protestovali jak proti zahraničním vojenským misím - akcím proti teroristickým uskupením a jejich patronům -, tak proti financování humanitární pomoci přímo v krizových oblastech).

Smutným paradoxem je, že mnozí z těchto obránců demokracie a bojovníků proti islamistickému teroru SE OHÁNÍ SYMBOLY TERORU KOMUNISTICKÉHO A NACISTICKÉHO!

Právě ti levicoví intelektuálové a pokrytečtí populisté, kteří dnes vystupují ve jménu záchrany Evropy před afro-musulmanskou invazí, NESOU NEJVĚTŠÍ ZODPOVĚDNOST ZA SOUČASNOU DEMOGRAFICKOU KATASTROFU, jelikož odmítali a sabotovali všechna řešení, která by katastrofě zabránila anebo ji omezila. Tak, jako odmítali i zásah Západu v Afghánistánu, ignorujíce fakt, že v opačném případě hrozilo, že islamistická epidemie zachvátí nejen celou Střední Asii a Pákistán, ale přeleje se i do okrajových oblastí Evropy, případně přeroste v globální katastrofu, pokud se islamisté zmocní pakistánského nukleárního arsenálu (přitom z pohledu mezinárodního práva byla intervence v Afghánistánu jak legitimní, tak i legální (výcvikové tábory se v Afghánistánu opravdu našly, o charakteru organizace Al-Káida nebylo pochyb a celé tažení bylo posvěceno rezolucí číslo 1386, Rady bezpečnosti OSN, která dala svolení k použití všech nezbytných prostředků).)
Ti, kteří odmítají mezinárodní intervence proti centrům terorismu (ať již "občanského" nebo státního) nesou spoluodpovědnost jak za šíření terorismu, tak za vzniklý exodus ze zemí zachvácených občanskými válkami a genocidou. Patří fakticky do stejného pytle jako islamističtí vrahouni. Je totiž nabíledni, že těmto "pacifistům" a "ochráncům evropských tradic" o žádné řešení nejde (resp. žádné neznají) ... a řídí se jen heslem zapšklých zlomyslných a závistivých ex-bolševiků a zakomplexovaných chudáků = "čím hůř, tím líp". Jakoby frustrovaným nýmandům neštěstí ostatních přinášelo radostný pocit, že někdo je na tom ještě hůř, a sílu vyrovnat se s vlastní bezvýznamností a zbytečností. Připomíná mi to slova básníka "Nebýt vaše srdce naplněna zlobou, zela by prázdnotou"!
Evropští politici jednali populisticky v tom smyslu, že namísto včasných účinných opatření jen žvanili --- dobře sám víte, jak by dopadlo asi referendum u nás, kdyby se před rokem (možná i nyní) zeptali občanů (beranů) zda souhlasí s vysláním armády anebo několika stovek milionů do Afriky za účelem zabránění exodu!! Naši levičáčtí berani jsou VŽDYCKY PROTI VŠEMU A POLITICI SE JIM PŘIZPŮSOBUJÍ, aby je hlupáci volili

Politici tak dlouho váhali s nepopulárními preventivními kroky - zásahem v Afghánistánu, Libyi, Sýrii, Somálsku atd., který by zlikvidoval v zárodku příčiny dnešního rozvratu - až se dostali (i s námi) do situace, kdy stojíme tváří v tvář fakticky neřešitelné situaci - pominu-li nějaké drastické, takřka fašistické, varianty.
Ti, kdo dnes vykřikují - "nepouštějme je, vraťme je" atd. vesměs ani netuší, resp. se nenamáhají anebo bojí domyslet věc do důsledku! Jak to udělat? Co mají na mysli populističtí politici svými hesly? Potápět uprchlické lodi i s uprchlíky? Kosit je kulomety na hranicích Schengenu?
Kdyby byly alianční jednotky zlikvidovaly včas Saddáma, Kaddafiho i Asada - ještě předtím než propukla v jejich zemích bratrovražedná občanská válka - nemusel nám dnes nad hlavou viset tenhle Damoklův meč.
A to nás ještě vyvede z iluze co nevidět také Říše středu, stejně jako naše naivní politiky (a většinu prostodušného národa) zaskočil Putler !!

1) Např. Kaddafí vládl v 42 let, takže zásah Aliance v r. 2011 nelze považovat za "preventivní" (a nemohl ani nic zásadního vyřešit, pouze eliminovat nebezpečí, že se tamní občanská válka přelije do okolních zemí);

2) V Libyii se USA prakticky odmítaly angažovat (vzhledem k ignoranci EU) a nakonec podpořily zásah NATO jen symbolicky, tak jako většina členů NATO, a nakonec Aliance nevyužila ani možnosti zlikvidovat tamní arzenály raket a bojových plynů (není divu, že Američané už mají po krk toho, aby řešili problémy celého světa a ještě si necháli nadávat do imperialistů);

3) V Syrii Západ zasáhl pěr minut po dvanácté, víceméně jen v omezené míře až poté, co tamní genocida ze strany režimu trvala několik let a rozvrat, včetně nárůstu moci IS, dosáhl vrcholu a začal ohrožovat celý region - copak tomu lze říkat preventivní zásah?

4) V Jemenu a Somálsku došlo jen k eliminaci několika cílů a pirátských lodí - jinak se Západ do tamní situace nevměšuje;

5) Eritreu, Súdán, Čad a další země zachvácené terorem a epicentra imigrační vlny Západ ignoruje a ponechává svému osudu, zcela ve stylu populistických sloganů .....


Více na http://www.reflex.cz/clanek/imigracni-krize/67154/uzasna-animace-uprchlicke-krize-aneb-vse-co-jste-o-uprchlicich-nevedeli.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy


Kamarádi a patroni terorismu:
















Pro ignoranty, hlásající izolacionistická hesla ve smyslu "uzavřít hranice, stáhnout naše vojáky ze zahraničních misí, nikomu neposílat žádnou humanitární pomoc ani peníze a o nic, co je za našimi humny, se nestarat" doporučuji také mé články:
PROGNÓZA anebo SCÉNÁŘ PRO KATASTROFICKÉ SCI-FI:


PALESTINSKÝ FAŠISMUS:





Antiislámská hysterie pokryteckých populistů


 


Pro mnohé z našich "antiislamistů" a rádoby "obránců evropských (či dokonce křesťanských) tradic", je i současná imigrační krize jenom pouhou vítanou záminkou k ventilování zakomplexovanosti a nahromaděné zloby, vrozené xenofobie, frustrace a hlouposti. Ať již se označují jakkoliv a ohání jakýmikoliv hesly, podstatou je jejich malá fašounská, xenofobní a nenávistná dušička, která hledá, jak se realizovat. A tak jsou schopni ve jménu záchrany "křesťanských tradic" organizovat i nenávistnou kampaň proti křesťanským uprchlíkům ze Sýrie a Iráku, prchajícím před reálnou islamistickou hrozbou!

Tragikomicky vyznívají obavy našich populistů a "obránců evropských tradic". Většina z nich ani netuší, že tito křesťanští uprchlící mají hlubší křesťanské kořeny než 99% Čecháčků, jejichž předci tancovali kolem Perunovy modly ještě v době, kdy v Sýrii už po staletí vzkvétala křesťanská kultura!


(Před vypuknutím konfliktu žilo v Sýrii 1,2 milionu křesťanů. Počet iráckých křesťanů dosahoval 1 500 000 v r. 2003, což bylo už rapidní snížení oproti 4,5 milionové křesťanské populaci v r. 1947. )


Z těchto map je zřejmé, že podstatná část syrských uprchlíků pochází z oblastí osídlených NEISLÁMSKÝM OBYVATELSTVEM a nejvíce ohrožovaných islamisty - což naši "antiislamisté" ignorují !





Smutným paradoxem je, že mnozí z těchto obránců demokracie a bojovníků proti islamistickému teroru SE OHÁNÍ SYMBOLY TERORU KOMUNISTICKÉHO A NACISTICKÉHO !

Definice fašismu: "způsob politického jednání vyznačujícího se obsesivními představami o rozkladu společenství a národním potupení; o tom, že se národ stal obětí, resp. je ohrožován individualistickým liberalismem a vlivem cizáků".
Stěžejní ideou fašismu je nahradit zastupitelskou / parlamentní demokracii vládou silného vůdce. Charakteristickým rysem fašisty je, že hledá příčiny všech negativních společenských jevů i vlastního postavení výlučně v působení vnějších sil - spiknutí zahraničních imperialistů, buržoazie, kulaků, svobodných zednářů, illuminátů, Židů ... - a vyřešení všech problémů si slibuje od eliminace viníků, resp. na úkor té či oné společenské či etnické skupiny.

"Programovou návaznost fašismu na levici lze spatřovat hlavně v útocích na velkokapitalistické "plutokraty". Nevím, jaký je podstatný rozdíl mezi fašouny a islamisty.


Zajímavé totiž je, že ti samí lidé, kteří nejvíce brojí proti imigraci, zároveň odmítají (a vždy odmítali) i jakýkoliv mezinárodní zásah v domovských zemích imigrantů, jenž by imigraci zastavil (protestovali jak proti zahraničním vojenským misím - akcím proti teroristickým uskupením a jejich patronům -, tak proti financování humanitární pomoci přímo v krizových oblastech).


Právě ti levicoví intelektuálové a pokrytečtí populisté, kteří dnes vystupují ve jménu záchrany Evropy před afro-musulmanskou invazí, NESOU NEJVĚTŠÍ ZODPOVĚDNOST ZA SOUČASNOU DEMOGRAFICKOU KATASTROFU, jelikož odmítali a sabotovali všechna řešení, která by katastrofě zabránila anebo ji omezila. Tak, jako odmítali i zásah Západu v Afghánistánu, ignorujíce fakt, že v opačném případě hrozilo, že islamistická epidemie zachvátí nejen celou Střední Asii a Pákistán, ale přeleje se i do okrajových oblastí Evropy, případně přeroste v globální katastrofu, pokud se islamisté zmocní pakistánského nukleárního arsenálu (přitom z pohledu mezinárodního práva byla intervence v Afghánistánu jak legitimní, tak i legální (výcvikové tábory se v Afghánistánu opravdu našly, o charakteru organizace Al-Káida nebylo pochyb a celé tažení bylo posvěceno rezolucí číslo 1386, Rady bezpečnosti OSN, která dala svolení k použití všech nezbytných prostředků).)




Jediné. co můžeme už dnes udělat, je:

1) Vytvoření "sanitárního kordonu" na tureckých hranicích, resp. posunutí schengenské hranice na pomezí EU a Řecka;

2) Začít konečně pečlivě rozlišovat mezi "UPRCHLÍKY" a "IMIGRANTY" (což není zas tak složité, jak by se na první pohled zdálo - prvním jednoznačným kriteriem je země původu; druhým pak sociální status žadatele o azyl, tj. jde-li o mladého "singla" z rovníkové Afriky, anebo kompletní rodinu s dětmi z oblasti bojů). Nejzranitelnějším uprchlíkům z válečných zón - rodinám, ženám a starým lidem - poskytnout evropský azyl; mladé svobodné může umisťovat do táborů v bezpečných zónách v syrsko-turecko-iráckém pohraničí. Ekonomické migranty "motivovat" k procitnutí ze snu o evropské bezbřehé charitě umístěním v detenčních táborech na pomezí EU.

3) Likvidace prázdných pašeráckých lodí a převaděčských gangů na severoafrickém i tureckém pobřeží i v mezinárodních vodách;

4) Přerušení spolupráce EU s palestinskými organizacemi a zastavení financování teroristických struktur prostřednictvím palestinské vlády (přímo zapojené do syrského konfliktu skrze Hamas a Hizballah a oslabující stabilizační úlohu Israele), stejně jako sponzoringu salafistických, wahabistických a džihádistických organizací v Evropě ze strany Saudské Arábie a Iránu.

5) "Chirurgické zásahy" proti neuralgickým bodům teroristických sítí (ruské plošné bombardování situaci jen zhoršuje a zakládá vznik patové situace, tj. nekonečného protahování syrského konfliktu). Likvidace komunikačních kanálů (elektronické / mobilní komunikace) mezi územími pod kontrolou teroristů a Západem.

6) Zákaz islamistických médií a blokování jejich serverů a internetových stránek, jakož i náboženských center šířících islamistickou propagandu a vyvíjejících činnost, jež je v rozporu se zákony hostitelské země, včetně trestního postihu a vyhošťování fundamentalistických imámůšířících náboženskou nesnášenlivost a ideologii džihádu!

Když jsem před 4 roky varoval před nadcházející katastrofou, různí "experti" - kteří jsou dnes chytří jako rádio - se mému níže uvedenému článku vysmívali:

PROGNÓZA anebo SCÉNÁŘ PRO KATASTROFICKÉ SCI-FI:

http://ferohrabal.blog.cz/1112/prognoza-anebo-scenar-pro-katastroficke-sci-fi



můžeme se jen modlit, aby se postupně nenaplnila většina z oné temné vize … bohužel, většina z tehdy nastíněných potenciálních rizik je dnes ještě aktuálnější, pokud se již nenaplňují.

Úžasná animace uprchlické krize aneb vše, co jste o uprchlících nevěděli:



Kritici "nezodpovědné imigrační politiky", multikulturalismu a "nedostatečných bezpečnostních opatření" by si měli uvědomit, že
1) Zatím drtivá část islamistických atentátníků zodpovědných za útoky v Evropě a USA, byla občany západních zemí, přičemž jen v západní Evropě žije přes 50 milionů muslimů (z nichž ovšem tvoří islamisté jen promile). Neexistuje stát, jenž by byl, byť technicky, schopen zajistit účinnou kontrolu každého potenciálně rizikového občana (nebereme-li do úvahy nechvalně známé režimy, které dovedly tuto kontrolu k dokonalosti až vražedné). Je nezpochybnitelným faktem, že k desítkám teroristických útoků došlo v Evropě dávno před aktuální imigrační vlnou, takže je pitomost dávat tyto skutečnosti do přímé spojitosti.

2) Podstatná část atentátníků, jakož i bojovníků "Islámského státu" jsou navíc konvertité, tedy lidé nepocházející vůbec z muslimské komunity, kde jejich sociální původ nedával předem důvod k zařazení mezi potenciálně nebezpečné osoby.

3) Vůči útokům gerilových skupin a osamělých fanatiků je obtížné stát účinně bránit, zvláště při současném zachování demokratických principů (občanských práv a svobod), jež brání efektivnějšímu boji proti terorismu a šíření nenávistných ideologií. Hlavními spojenci teroristů jsou fakticky naivní obránci lidských práv a populističtí politici, kteří brojí proti omezování občanských svobod a zásahům do soukromí.

O obtížnosti obrany vůči terorismu ostatně svědčí i skutečnost, že i Rusko se potýká s islamistickým terorem po celá desetiletí, přestože RF je de facto policejním státem a v boji proti islamistům na Kavkaze jsou permanentně nasazeny desetitisíce vojáků a příslušníků speciálních jednotek MV a FSB s použitím nejmodernější techniky (systémů elektronického boje, bojových vrtulníků, obrněných transportérů a tanků), ruská FSB disponuje cca 250 000 příslušníků a má pravomoc kontrolovat veškeré telekomunikace a cenzurovat média. Např. bez předložení osobních dokladů nelze v Rusku ani zakoupit jízdenku anebo nastoupit do vlaku, detekční rámy a rentgeny kontrolují zavazadla na každém nádraží, a funguje zde přísný systém evidence pohybu obyvatel i cizinců prostřednictvím Federální migrační služby (FSB), jakož i systém tzv. pohraničních zón, do nichž je obvykle vstup i pro místní obyvatele možný výlučně na základě propustky z FSB.

K tomu ještě poznámka, že ačkoliv běžný smrtelník ví pouze o více či méně zdařených atentátech, tajným službám a bezpečnostním složkám se průběžně daří mařit a eliminovat několikanásobně větší množství útoků, o čemž samozřejmě nebývá veřejnost informována, takže naivní občan nabývá dojmu, že tyto složky selhávají.
Momentálně máme tudíž jen omezené prostředky obrany, které ovšem musíme striktně využít
Ony výkřiky různých hlupáků navrhujících rychlé a jednoduché řešení, jako deportovat všechny muslimy z Evropy, jsou úsměvné. Jednak velká část odhalených teroristů vůbec nepochází z muslimských komunit (jde o konvertity); jednak na každého islamistu připadá v Evropě několik set tisíc jeho soukmenovců, kteří nemají s radikálními ideologiemi nic společného.
Když nic jiného, mohli by naši antiislamisté aspoň vědět, že 95% všech obětí islamistického teroru ve světě TVOŘÍ ve 20. a 21. století PRÁVĚ MUSLIMOVÉ! (Lidé ze Západu tvoří jen 2,6 % celkového počtu obětí teroristů. Zdroj! A právě bez součinnosti s tou většinou mírumilovných muslimů (které znám - díky dlouhodobým pobytům mezi nimi - bezpečně lépe než vy, kdož zřejmě neznáte ani rozdíl mezi saláfismem a súfismem) nemáme ani šanci se ubránit sami před útoky islamistů. Jen hlupák žije v domnění, že islamismus = islám, to je asi jako mýlit si vodu s vodkou. Logický postulát, že většina teroristů bývají muslimové a tudíž všichni muslimové jsou teroristi můžeme parafrázovat tak, že většina kosmonautů byli protestanti a tak všichni protestanti jsou kosmonauti...
A chtěl bych také vidět, jak si tito mudrlanti představují deportaci všech muslimů, jichž v celé Evropě celkem žije okolo 50 miliónů - v praxi by to znamenalo megaholokaust, jelikož většinu z nich není de facto ani kam deportovat.
Naši xenofobní mudrlanti zavírají oči na závažným faktem, a to, že podstatná část evropské muslimské populace se narodila v Evropě, jako občané evropských zemí, a tudíž ono jejich navrhované rychlé řešení je iluzorní, prakticky nesmysl. Deportovat evropské občany arabského původu násilně do zemí jejich předků je asi stejně reálné, jako deportovat všechny Romy do Rumunska či na Slovensko, odkud přišli před 2, 3, 4 generacemi jejich předci, proti vůli Rumunska či Slovenska.

Tragikomicky vyznívají obavy našich populistů a "obránců evropských tradic", kteří jsou schopni ve jménu záchrany "křesťanských tradic" organizovat i nenávistnou kampaň proti křesťanským uprchlíkům ze Sýrie a Iráku, prchajícím před reálnou islamistickou hrozbou! Většina z nich ani netuší, že tito křesťanští uprchlící mají hlubší křesťanské kořeny než 99% Čecháčků, jejichž předci tancovali kolem Perunovy modly ještě v době, kdy v Sýrii už po staletí vzkvétala křesťanská kultura!


(Před vypuknutím konfliktu žilo v Sýrii 1,2 milionu křesťanů (tedy více než v ČR). 
Počet iráckých křesťanů dosahoval 1.500000 v r. 2003, 
což bylo už rapidní snížení oproti původní 4,5 milionové křesťanské populaci v r. 1947)


Z těchto map je zřejmé, že podstatná část syrských uprchlíků pochází z oblastí osídlených NEISLÁMSKÝM OBYVATELSTVEM a nejvíce ohrožovaných islamisty - což naši "antiislamisté" ignorují !







Hlupáci kteří si přečetli jen titulky mých článků, maximálně během 5 minut prolistovali halabala některý z nich, aniž by byli s to pochopit obsah anebo ochotni se nad ním zamyslet, mne napadají jako bych byl hlasatelem šaríi či obhájce bezbřehého sluníčkářského multikultaralismu! Obviňují mne z deklarování něčeho, co jsem nikdy neřekl a netvrdil, takže polemika s nimi není polemikou, nýbrž ztrátou času.
Nikdy jsem neobhajoval neomezený příjem imigrantů a islamofobům vyčítám především to, že ve slepé nenávisti
1) zaměňují islám s islamismem (někdy z neuznalosti, často vědomě k zamaskování své xenofobie);
2) nemají řešení imigrační krize anebo potenciální možnosti řešení dokonce sabotují;
3) svými hysterickými výpady na adresu muslimů podněcují pogromistické a fašizoidní nálady ve společnosti, čímž nahánějí do náruče islamistů nové potenciální stoupence a dávají jim i záminku k jejich útokům. Nehledě na to, že podněcují stejně nebezpečné tendence, jako je islamismus.
Jaký je rozdíl mezi muslimem a islamistou? To je prosté, ISLAMISTA je magor, který zneužívá vytržené a překroucené (někdy vymyšlené) poučky islámské věrouky a citáty z Koránu k ospravedlnění činů (včetně zločinů), které jsou v rozporu se samotnými principy islámu. Obdobně jako různí pseudo-křesťanští fundamentalisté a sektáři, kteří se dopouští stejného překrucování a vykrádání Bible (především lehce zneužitelných pasáží Starého zákona) a ve jménu Krista či Boha páchají zločiny (kdysi rozpoutávali náboženské války a pogromy obdobné "džihádu") - což také automaticky neznamená, že každý křesťan je zločinec, sadistický vrah či krvelačný vraždící maniak - kolik takových "křesťanských" sekt (jako např. Boží dětiSvatyně liduDavidiániStrážci nebeské brányChrám slunceSvatá Smrt, Mansonova "Rodina", sekta Desatera božích přikázání atd.) bylo činných v nedávné minulosti v Evropě i Americe a i nadále působí po celém světě... aniž by kohokoliv rozumně uvažujícího napadlo klást rovnítko mezi tyto pomatence a křesťanství, tak jako se to činí v případě islám versus islamismus.
Mnohé z oněch pseudo-křesťanských apokalyptických sekt by byly pro naši civilizaci stejně nebezpečné jako Boko Haram či "Islámský stát", pokud by měly k dispozici stejné prostředky a naskytla-li by se obdobná konstelace (jak je zřejmé z dostupné dokumentace jejich spáchaných zločinů).
Zářným příkladem z poslední doby může být např. Armáda Božího odporu, kterou lze klidně přirovnat k IS -- viz třeba http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/masakry-armady-boziho-odporu-900-mrtvych-civilistu/r~i:article:628310/ nebo http://vyhledavani.eurozpravy.cz/klicove-slovo/slovo/armada-boziho-odporu-lra-6383 . Ta má na svědomí rovněž tisíce mrtvých, vraždy, rabování, znásilňování i kanibalismus ve jménu "křesťanského teokratického státu založeného na deseti přikázáních". Pokud si zalistujete v mém "LEXIKONU NÁBOŽENSKÝCH HNUTÍ" (Library of Congress Catalog No. BL31.H73 1999; viz http://www.cadpress.sk/lexikon.htm) najdete tam nespočet podobných morbidních "křesťanských" sekt a nebezpečných kultů hlásajících nenávist a vraždících s odkazem na Písmo svaté (Bibli).

Ještě jedno zamyšlení / faktická poznámka:

U zrodu diktatur a konfliktů v Libyi, Jemenu, Sýrii a Afghánistánu, jež jsou dnes příčinou masového exodu obyvatel těchto zemí, stálo a stojí právě RUSKO (resp. SSSR), které až dosud podporuje Asada, vedoucího genocidu proti vlastnímu národu, stejně jako do poslední chvíle podporovalo libyjského diktátora. Stejně tak RUSKO stálo u zrodu al-Kajdy a Tálibánu, když vytvořilo okupací země živnou půdu islamistickému hnutí (čímž má na svědomí nynější situaci v Afghánistánu), ale i čečenskému terorismu. Díky tomu, že na Kavkaze Rusko systematicky likvidovalo představitele umírněného islámu i legální představitele, otevřené dialogu, a ignorovalo oprávněné snahy o sebeurčení jeho obyvatel, nahnalo Kavkazany do náruče islamistů a do řad teroristických organizací.

 
Diktátoři a patroni světového terorismu se svými protektory

To ruský režim vypustil z láhve džina kavkazského a afghánského terorismu, který do sovětské okupace Afghánistánu a genocidy severokavkazských národů neexistoval. Afghánští a čečenští mudžáhidi, zocelení bojem s ruskou armádou, dnes uplatňují své zkušenosti v řadách Islámského státu. Nyní zloděj vykřikuje "chyťte zloděje". Iniciátor terorismu nabízí Západu, že mu pomůže s likvidací terorismu. SSSR patřil i k hlavním dodavatelům konvenčních zbraní do Iráku za vlády Saddáma Hussaina (dodal mu např. rakety SCUD - hlavní nosiče zbraní hromadného ničení) a zároveň bojkotoval akce mezinárodního společenství proti Saddámovi. (Sovětští poradci působili v Iráku od 60.let.Komunistický blok dodal do Iráku tisíce tanků, bojových vozidel pěchoty, obrněných transportérů a dělostřeleckých systémů, stovky letadel a prostředků protivzdušné obrany - zhruba 70 % irácké výzbroje - a zajišťoval výcvik pro tisíce příslušníků obsluh (stejně jako bezpečnostních složek)V r. 1987, v době vrcholící irácko-iránské války, objem irácko-sovětského obchodu např. vzrostl o 46% oproti r. 1986.)

Není ostatně pochyb, že operace "Islámského státu" neřídí žádní fanatičtí islamisté, parta primitivních psychopatů, nýbrž zcela racionálně uvažující bývalí důstojníci irácké tajné služby, kteří absolvovali výcvik v KGB, SVR a GRU, využívající islamistickou ideologii pragmaticky pouze jako nástroj k dosažení mocenských cílů (viz např. https://kyleorton1991.wordpress.com/2015/04/21/saddam-husseins-regime-produced-the-islamic-state). Pro ně jsou pak oni vraždící pomatenci jen figurkami na šachovnici. Během let 1973-2003 působilo v Iráku na 70.000 ruských vojenských poradců, z nichž mnozí působili jako zpravodajští a bezpečnostní specialisté. To je známo i z dokumentů objevených v Iráku v r. 2003 (viz třeba "The World Was Going Our Way The KGB and the Battle for the Third World" by Christopher Andrew & Vasili Mitrokhin, New York: Basic Books, 2005, resp. http://www.strategypage.com/htmw/htintel/articles/20061010.aspx nebo http://www.nationalobserver.net/1999_winter_campbell.htm). Iráčtí zpravodajci absolvovali kurzy ve speciální škole SVR [Služby vnější rozvědky] v Moskvě dokonce ještě těsně před americko-britským útokem. Během války v Zálivu pokračovaly ve své práci rezidentury SVR a vojenské rozvědky [GRU] při ruském velvyslanectví v Bagdádu. Jejich úkolem bylo zajistit archívy zvláštních služeb Saddáma Husajna a nábor mezi iráckými důstojníky a agenty! (Několik dnů před počátkem anglo-americké operace přijely do Bagdádu dvě skupiny "silové podpory" SVR zvané Clona.).


Setkání superšpiona, generála Jevgenije Primakova, ředitele ruské Služby vnější rozvědky se Saddámem

Журналист Евгений Примаков во время секретной миссии в Северном Ираке. 1970-е годы

"Журналист" Евгений Примаков во время секретной миссии в Северном Ираке. 1970-е годы

Mezi hlavní Saddámovy pohrobky v pozadí tzv. "Islámského státu" patřil nepochybně generál Izzat Ibrahim al-DOURI (ad-Dúrí), někdejší irácký viceprezident a Saddámova pravá ruka (a tchán Saddámova syna Udaje), a generálmajor Abu Ali al-ANBARI, kteří byli tvůrci bojové strategie IS. 

Z dalších baasistických důstojníků působících ve velitelských funkcích IS můžeme jmenovat třeba Adnana al-Sweidawiho (Abu Ayman al-Iraqi), bývalého plukovníka zpravodajské jednotky protivzdušné obrany; Haji Bakra (Samir Abd Muhammad al-Khlifawi), bývalého plukovníka nebo kapitána Abu Abdulrahmana al-Bilawiho (Adnan Ismail Najem al-Bilawi).

Obrana Západu začala teprve americkou operací v Afghanistánu po 11. září a poté likvidací Saddáma. Bohužel účinnost všech těchto operací proti centrům terorismu byla a je nadále sabotována onou většinou "mírumilovné" (tj. krátkozraké / ignorantské) veřejnosti, která je vždy proti jakékoliv účinné akci, odmítá nasazení armády, preventivní údery! A následně si stěžuje na důsledky svých vlastních rozhodnutí.
Našich pacifistů" a pivních stratégů, kteří pokrytecky radí "do ničeho se nemíchat, neprovokovat teroristy", se ptám: Kam až byste doporučili ustupovat? Pokud víte, nacisty a komunisty se rovněž západní politici snažili neprovokovat, "nepřilévat olej do ohně" … až jim nakonec málem zakroutil krkem všem.
Pokud člověk nezastřelí vzteklého psa, jenž ohrožuje jeho rodinu, zardousí mu jeho děti. Zbytečně mu bude ustupovat a chlácholit ho.

Pro ignoranty, hlásající izolacionistická hesla ve smyslu "uzavřít hranice, stáhnout naše vojáky ze zahraničních misí, nikomu neposílat žádnou humanitární pomoc ani peníze a o nic, co je za našimi humny, se nestarat" doporučuji také mé články a fotoalba:

V centru nenávisti -- Historie Israele a antisemitismu

http://ferohrabal.blog.cz/1512/v-centru-nenavisti

Všichni ti pseudohumanisti a salonní pacifisti, kritizující "americký imperialismus" (maje na mysli svržení "řezníka z Bagdádu" či jeho libyjského kolegy-diktátora a "otce mezinárodního terorismu", "humanitární bombardování" zabraňující Miloševičovu Srbsku provést - po agresi vůči Slovinsku, Chorvatsku a Bosně - genocidu albánského obyvatelstva Kosova; sanitární intervenci v kolébce Al-Kajdy, teokratickém Afghánistánu pod hrůzovládou Talibanu), by se se měli zamyslet nad tím, co by se stalo, pokud by Američani do všech těch válek nešli - což si můžeme pouze domýšlet na pozadí současných událostí.
Zajímavé totiž je, že ti samí lidé, kteří nejvíce brojí proti imigraci, zároveň odmítají (a vždy odmítali) i jakýkoliv mezinárodní zásah v domovských zemích imigrantů, jenž by imigraci zastavil (protestovali jak proti zahraničním vojenským misím - akcím proti teroristickým uskupením a jejich patronům -, tak proti financování humanitární pomoci přímo v krizových oblastech).

Smutným paradoxem je, že mnozí z těchto obránců demokracie a bojovníků proti islamistickému teroru SE OHÁNÍ SYMBOLY TERORU KOMUNISTICKÉHO A NACISTICKÉHO!

Právě ti levicoví intelektuálové a pokrytečtí populisté, kteří dnes vystupují ve jménu záchrany Evropy před afro-musulmanskou invazí, NESOU NEJVĚTŠÍ ZODPOVĚDNOST ZA SOUČASNOU DEMOGRAFICKOU KATASTROFU, jelikož odmítali a sabotovali všechna řešení, která by katastrofě zabránila anebo ji omezila. Tak, jako odmítali i zásah Západu v Afghánistánu, ignorujíce fakt, že v opačném případě hrozilo, že islamistická epidemie zachvátí nejen celou Střední Asii a Pákistán, ale přeleje se i do okrajových oblastí Evropy, případně přeroste v globální katastrofu, pokud se islamisté zmocní pakistánského nukleárního arsenálu (přitom z pohledu mezinárodního práva byla intervence v Afghánistánu jak legitimní, tak i legální (výcvikové tábory se v Afghánistánu opravdu našly, o charakteru organizace Al-Káida nebylo pochyb a celé tažení bylo posvěceno rezolucí číslo 1386, Rady bezpečnosti OSN, která dala svolení k použití všech nezbytných prostředků).)
Ti, kteří odmítají mezinárodní intervence proti centrům terorismu (ať již "občanského" nebo státního) nesou spoluodpovědnost jak za šíření terorismu, tak za vzniklý exodus ze zemí zachvácených občanskými válkami a genocidou. Patří fakticky do stejného pytle jako islamističtí vrahouni. Je totiž nabíledni, že těmto "pacifistům" a "ochráncům evropských tradic" o žádné řešení nejde (resp. žádné neznají) ... a řídí se jen heslem zapšklých zlomyslných a závistivých ex-bolševiků a zakomplexovaných chudáků = "čím hůř, tím líp". Jakoby frustrovaným nýmandům neštěstí ostatních přinášelo radostný pocit, že někdo je na tom ještě hůř, a sílu vyrovnat se s vlastní bezvýznamností a zbytečností. Připomíná mi to slova básníka "Nebýt vaše srdce naplněna zlobou, zela by prázdnotou"!
Evropští politici jednali populisticky v tom smyslu, že namísto včasných účinných opatření jen žvanili --- dobře sám víte, jak by dopadlo asi referendum u nás, kdyby se před rokem (možná i nyní) zeptali občanů (beranů) zda souhlasí s vysláním armády anebo několika stovek milionů do Afriky za účelem zabránění exodu!! Naši levičáčtí berani jsou VŽDYCKY PROTI VŠEMU A POLITICI SE JIM PŘIZPŮSOBUJÍ, aby je hlupáci volili

Politici tak dlouho váhali s nepopulárními preventivními kroky - zásahem v Afghánistánu, Libyi, Sýrii, Somálsku atd., který by zlikvidoval v zárodku příčiny dnešního rozvratu - až se dostali (i s námi) do situace, kdy stojíme tváří v tvář fakticky neřešitelné situaci - pominu-li nějaké drastické, takřka fašistické, varianty.
Ti, kdo dnes vykřikují - "nepouštějme je, vraťme je" atd. vesměs ani netuší, resp. se nenamáhají anebo bojí domyslet věc do důsledku! Jak to udělat? Co mají na mysli populističtí politici svými hesly? Potápět uprchlické lodi i s uprchlíky? Kosit je kulomety na hranicích Schengenu?
Kdyby byly alianční jednotky zlikvidovaly včas Saddáma, Kaddafiho i Asada - ještě předtím než propukla v jejich zemích bratrovražedná občanská válka - nemusel nám dnes nad hlavou viset tenhle Damoklův meč.
A to nás ještě vyvede z iluze co nevidět také Říše středu, stejně jako naše naivní politiky (a většinu prostodušného národa) zaskočil Putler !!

1) Např. Kaddafí vládl v 42 let, takže zásah Aliance v r. 2011 nelze považovat za "preventivní" (a nemohl ani nic zásadního vyřešit, pouze eliminovat nebezpečí, že se tamní občanská válka přelije do okolních zemí);

2) V Libyii se USA prakticky odmítaly angažovat (vzhledem k ignoranci EU) a nakonec podpořily zásah NATO jen symbolicky, tak jako většina členů NATO, a nakonec Aliance nevyužila ani možnosti zlikvidovat tamní arzenály raket a bojových plynů (není divu, že Američané už mají po krk toho, aby řešili problémy celého světa a ještě si necháli nadávat do imperialistů);

3) V Syrii Západ zasáhl pěr minut po dvanácté, víceméně jen v omezené míře až poté, co tamní genocida ze strany režimu trvala několik let a rozvrat, včetně nárůstu moci IS, dosáhl vrcholu a začal ohrožovat celý region - copak tomu lze říkat preventivní zásah?

4) V Jemenu a Somálsku došlo jen k eliminaci několika cílů a pirátských lodí - jinak se Západ do tamní situace nevměšuje;

5) Eritreu, Súdán, Čad a další země zachvácené terorem a epicentra imigrační vlny Západ ignoruje a ponechává svému osudu, zcela ve stylu populistických sloganů .....


Více na http://www.reflex.cz/clanek/imigracni-krize/67154/uzasna-animace-uprchlicke-krize-aneb-vse-co-jste-o-uprchlicich-nevedeli.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy


Kamarádi a patroni terorismu:















Pro ignoranty, hlásající izolacionistická hesla ve smyslu "uzavřít hranice, stáhnout naše vojáky ze zahraničních misí, nikomu neposílat žádnou humanitární pomoc ani peníze a o nic, co je za našimi humny, se nestarat" doporučuji také mé články:
PROGNÓZA anebo SCÉNÁŘ PRO KATASTROFICKÉ SCI-FI:


PALESTINSKÝ FAŠISMUS:





Antiislámská hysterie pokryteckých populistů


 


Pro mnohé z našich "antiislamistů" a rádoby "obránců evropských (či dokonce křesťanských) tradic", je i současná imigrační krize jenom pouhou vítanou záminkou k ventilování zakomplexovanosti a nahromaděné zloby, vrozené xenofobie, frustrace a hlouposti. Ať již se označují jakkoliv a ohání jakýmikoliv hesly, podstatou je jejich malá fašounská, xenofobní a nenávistná dušička, která hledá, jak se realizovat. A tak jsou schopni ve jménu záchrany "křesťanských tradic" organizovat i nenávistnou kampaň proti křesťanským uprchlíkům ze Sýrie a Iráku, prchajícím před reálnou islamistickou hrozbou!

Tragikomicky vyznívají obavy našich populistů a "obránců evropských tradic". Většina z nich ani netuší, že tito křesťanští uprchlící mají hlubší křesťanské kořeny než 99% Čecháčků, jejichž předci tancovali kolem Perunovy modly ještě v době, kdy v Sýrii už po staletí vzkvétala křesťanská kultura!


(Před vypuknutím konfliktu žilo v Sýrii 1,2 milionu křesťanů. Počet iráckých křesťanů dosahoval 1 500 000 v r. 2003, což bylo už rapidní snížení oproti 4,5 milionové křesťanské populaci v r. 1947. )


Z těchto map je zřejmé, že podstatná část syrských uprchlíků pochází z oblastí osídlených NEISLÁMSKÝM OBYVATELSTVEM a nejvíce ohrožovaných islamisty - což naši "antiislamisté" ignorují !





Smutným paradoxem je, že mnozí z těchto obránců demokracie a bojovníků proti islamistickému teroru SE OHÁNÍ SYMBOLY TERORU KOMUNISTICKÉHO A NACISTICKÉHO !

Definice fašismu: "způsob politického jednání vyznačujícího se obsesivními představami o rozkladu společenství a národním potupení; o tom, že se národ stal obětí, resp. je ohrožován individualistickým liberalismem a vlivem cizáků".
Stěžejní ideou fašismu je nahradit zastupitelskou / parlamentní demokracii vládou silného vůdce. Charakteristickým rysem fašisty je, že hledá příčiny všech negativních společenských jevů i vlastního postavení výlučně v působení vnějších sil - spiknutí zahraničních imperialistů, buržoazie, kulaků, svobodných zednářů, illuminátů, Židů ... - a vyřešení všech problémů si slibuje od eliminace viníků, resp. na úkor té či oné společenské či etnické skupiny.

"Programovou návaznost fašismu na levici lze spatřovat hlavně v útocích na velkokapitalistické "plutokraty". Nevím, jaký je podstatný rozdíl mezi fašouny a islamisty.


Zajímavé totiž je, že ti samí lidé, kteří nejvíce brojí proti imigraci, zároveň odmítají (a vždy odmítali) i jakýkoliv mezinárodní zásah v domovských zemích imigrantů, jenž by imigraci zastavil (protestovali jak proti zahraničním vojenským misím - akcím proti teroristickým uskupením a jejich patronům -, tak proti financování humanitární pomoci přímo v krizových oblastech).


Právě ti levicoví intelektuálové a pokrytečtí populisté, kteří dnes vystupují ve jménu záchrany Evropy před afro-musulmanskou invazí, NESOU NEJVĚTŠÍ ZODPOVĚDNOST ZA SOUČASNOU DEMOGRAFICKOU KATASTROFU, jelikož odmítali a sabotovali všechna řešení, která by katastrofě zabránila anebo ji omezila. Tak, jako odmítali i zásah Západu v Afghánistánu, ignorujíce fakt, že v opačném případě hrozilo, že islamistická epidemie zachvátí nejen celou Střední Asii a Pákistán, ale přeleje se i do okrajových oblastí Evropy, případně přeroste v globální katastrofu, pokud se islamisté zmocní pakistánského nukleárního arsenálu (přitom z pohledu mezinárodního práva byla intervence v Afghánistánu jak legitimní, tak i legální (výcvikové tábory se v Afghánistánu opravdu našly, o charakteru organizace Al-Káida nebylo pochyb a celé tažení bylo posvěceno rezolucí číslo 1386, Rady bezpečnosti OSN, která dala svolení k použití všech nezbytných prostředků).)




Úžasná animace uprchlické krize aneb vše, co jste o uprchlících nevěděli:


http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe


Je nabíledni, že těmto "pacifistům" a "ochráncům evropských tradic" o žádné řešení nejde (resp. žádné neznají) ... a řídí se jen heslem zapšklých zlomyslných a závistivých ex-bolševiků a zakomplexovaných chudáků = "čím hůř, tím líp". Jakoby frustrovaným nýmandům neštěstí ostatních přinášelo radostný pocit, že někdo je na tom ještě hůř, a sílu vyrovnat se s vlastní bezvýznamností a zbytečností. Připomíná mi to slova básníka "Nebýt vaše srdce naplněna zlobou, zela by prázdnotou"!

Naši tzv. "slušní občané-vlastenci" povětšinou nejsou vlastně xenofobové ani rasisté. Oni jen nesnáší muslimy … a vesměs ani katolíky, Židy, zednáře, havlisty, kapitalisty, Američany, Němce, Aziaty, Afričany .. a pak ještě všechny, co jsou příliš zazobaní anebo prostě "moc chytří" … typický "slušný občan" kdysi stejně vehementně horlil proti "máničkám" a trampům, a poškleboval se ze svého embéčka ubohým stopařům u silnice, jako dnes v ulicích brání "evropské hodnoty" bok po boku se skiny, stalinisty, putlerovci a anarchisty.

Ony výkřiky různých hlupáků navrhujících rychlé a jednoduché řešení, jako deportovat všechny muslimy z Evropy, jsou úsměvné. Jednak velká část odhalených teroristů vůbec nepochází z muslimských komunit (jde o konvertity); jednak na každého islamistu připadá v Evropě několik set tisíc jeho soukmenovců, kteří nemají s radikálními ideologiemi nic společného.
Když nic jiného, mohli by naši antiislamisté aspoň vědět, že 95% všech obětí islamistického teroru ve světě TVOŘÍ ve 20. a 21. století PRÁVĚ MUSLIMOVÉ! (Lidé ze Západu tvoří jen 2,6 % celkového počtu obětí teroristů. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/jak-celit-teroru-nazory-odborniku-d50-/zahranicni.aspx?c=A151124_162244_zahranicni_jw#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main). A právě bez součinnosti s tou většinou mírumilovných muslimů (které znám - díky dlouhodobým pobytům mezi nimi - bezpečně lépe než vy, kdož zřejmě neznáte ani rozdíl mezi saláfismem a súfismem) nemáme ani šanci se ubránit sami před útoky islamistů. Jen hlupák žije v domnění, že islamismus = islám, to je asi jako mýlit si vodu s vodkou. Logický postulát, že většina teroristů bývají muslimové a tudíž všichni muslimové jsou teroristi můžeme parafrázovat tak, že většina kosmonautů byli protestanti a tak všichni protestanti jsou kosmonauti...

A chtěl bych také vidět, jak si tito mudrlanti představují deportaci všech muslimů, jichž v celé Evropě celkem žije okolo 50 miliónů - v praxi by to znamenalo megaholokaust, jelikož většinu z nich není de facto ani kam deportovat.
Naši xenofobní mudrlanti zavírají oči na závažným faktem, a to, že podstatná část evropské muslimské populace se narodila v Evropě, jako občané evropských zemí, a tudíž ono jejich navrhované rychlé řešení je iluzorní, prakticky nesmysl.
Deportovat evropské občany arabského původu násilně do zemí jejich předků je asi stejně reálné, jako deportovat všechny Romy do Rumunska či na Slovensko, odkud přišli před 2, 3, 4 generacemi jejich předci, proti vůli Rumunska či Slovenska.

Jediné. co můžeme už dnes udělat, je:


1) Vytvoření "sanitárního kordonu" na tureckých hranicích, resp. posunutí schengenské hranice na pomezí EU a Řecka;

2) Začít konečně pečlivě rozlišovat mezi "UPRCHLÍKY" a "IMIGRANTY" (což není zas tak složité, jak by se na první pohled zdálo - prvním jednoznačným kriteriem je země původu; druhým pak sociální status žadatele o azyl, tj. jde-li o mladého "singla" z rovníkové Afriky, anebo kompletní rodinu s dětmi z oblasti bojů). Nejzranitelnějším uprchlíkům z válečných zón - rodinám, ženám a starým lidem - poskytnout evropský azyl; mladé svobodné může umisťovat do táborů v bezpečných zónách v syrsko-turecko-iráckém pohraničí. Ekonomické migranty "motivovat" k procitnutí ze snu o evropské bezbřehé charitě umístěním v detenčních táborech na pomezí EU.

3) Likvidace prázdných pašeráckých lodí a převaděčských gangů na severoafrickém i tureckém pobřeží i v mezinárodních vodách;

4) Přerušení spolupráce EU s palestinskými organizacemi a zastavení financování teroristických struktur prostřednictvím palestinské vlády (přímo zapojené do syrského konfliktu skrze Hamas a Hizballah a oslabující stabilizační úlohu Israele), stejně jako sponzoringu salafistických, wahabistických a džihádistických organizací v Evropě ze strany Saudské Arábie a Iránu.

5) "Chirurgické zásahy" proti neuralgickým bodům teroristických sítí (ruské plošné bombardování situaci jen zhoršuje a zakládá vznik patové situace, tj. nekonečného protahování syrského konfliktu). Likvidace komunikačních kanálů (elektronické / mobilní komunikace) mezi územími pod kontrolou teroristů a Západem.

6) Zákaz islamistických médií a blokování jejich serverů a internetových stránek, jakož i náboženských center šířících islamistickou propagandu a vyvíjejících činnost, jež je v rozporu se zákony hostitelské země, včetně trestního postihu a vyhošťování fundamentalistických imámů šířících náboženskou nesnášenlivost a ideologii džihádu.

Hlupáci kteří si přečetli jen titulky mých článků, maximálně během 5 minut prolistovali halabala některý z nich, aniž by byli s to pochopit obsah anebo ochotni se nad ním zamyslet mne napadají jako bych byl hlasatelem šaríi či obhájce bezbřehého sluníčkářského multikultaralismu! Obviňují mne z deklarování něčeho, co jsem nikdy neřekl a netvrdil, takže polemika s nimi není diskuzí, nýbrž ztrátou času.

Nikdy jsem neobhajoval neomezený příjem imigrantů a islamofobům vyčítám především to, že ve slepé nenávisti:


1) zaměňují islám s islamismem (někdy z neuznalosti, často vědomě k zamaskování své xenofobie);

2) nemají řešení imigrační krize anebo potenciální možnosti řešení dokonce sabotují;

3) svými hysterickými výpady na adresu muslimů podněcují pogromistické a fašizoidní nálady ve společnosti, čímž nahánějí do náruče islamistů nové potenciální stoupence a dávají jim i záminku k jejich útokům. Nehledě na to, že podněcují stejně nebezpečné tendence, jako je islamismus.










Jaký je rozdíl mezi muslimem a islamistou?

To je prosté, ISLAMISTA je magor, který zneužívá vytržené a překroucené (někdy vymyšlené) poučky islámské věrouky a citáty z Koránu k ospravedlnění činů (včetně zločinů), které jsou v rozporu se samotnými principy islámu. Obdobně jako různí pseudo-křesťanští fundamentalisté a sektáři, kteří se dopouští stejného překrucování a vykrádání Bible (především lehce zneužitelných pasáží Starého zákona) a ve jménu Krista či Boha páchají zločiny (kdysi rozpoutávali náboženské války a pogromy obdobné "džihádu") - což také automaticky neznamená, že každý křesťan je zločinec, sadistický vrah či krvelačný vraždící maniak - kolik takových "křesťanských" sekt (jako např. Boží děti, Svatyně liduDavidiániStrážci nebeské brányChrám slunceSvatá Smrt, Mansonova "Rodina", sekta Desatera božích přikázání atd.) bylo činných v nedávné minulosti v Evropě i Americe a i nadále působí po celém světě... aniž by kohokoliv rozumně uvažujícího napadlo klást rovnítko mezi tyto pomatence a křesťanství, tak jako se to činí v případě islám versus islamismus.
Mnohé z oněch pseudo-křesťanských apokalyptických sekt by byly pro naši civilizaci stejně nebezpečné jako Boko Haram či "Islámský stát", pokud by měly k dispozici stejné prostředky a naskytla-li by se obdobná konstelace (jak je zřejmé z dostupné dokumentace jejich spáchaných zločinů).
Zářným příkladem z poslední doby může být např. Armáda Božího odporu, kterou lze klidně přirovnat k IS -- viz třeba http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/masakry-armady-boziho-odporu-900-mrtvych-civilistu/r~i:article:628310/ nebo http://vyhledavani.eurozpravy.cz/klicove-slovo/slovo/armada-boziho-odporu-lra-6383 . Ta má na svědomí rovněž tisíce mrtvých, vraždy, rabování, znásilňování i kanibalismus ve jménu "křesťanského teokratického státu založeného na deseti přikázáních". Pokud si zalistujete v mém "LEXIKONU NÁBOŽENSKÝCH HNUTÍ" (Library of Congress Catalog No. BL31.H73 1999; viz http://www.cadpress.sk/lexikon.htm) najdete tam nespočet podobných morbidních "křesťanských" sekt a nebezpečných kultů hlásajících nenávist a vraždících s odkazem na Písmo svaté (Bibli).



 



Naši patriotičtí "obránci evropských hodnot a demokratických tradic"







Evropští politici jednali populisticky v tom smyslu, že namísto včasných účinných opatření jen žvanili --- dobře sám víte, jak by dopadlo asi referendum u nás, kdyby se před rokem (možná i nyní) zeptali občanů (beranů) zda souhlasí s vysláním armády anebo několika stovek milionů do Afriky za účelem zabránění exodu!! Naši levičáčtí berani jsou VŽDYCKY PROTI VŠEMU A POLITICI SE JIM PŘIZPŮSOBUJÍ, aby je hlupáci volili



p.s. Ještě jedno zamyšlení / faktická poznámka:

A) U zrodu diktatur a konfliktů v Libyi, Jemenu, Sýrii a Afghánistánu, jež jsou dnes příčinou masového exodu obyvatel těchto zemí, stálo a stojí právě RUSKO (resp. SSSR), které až dosud podporuje Asada, vedoucího genocidu proti vlastnímu národu, stejně jako do poslední chvíle podporovalo libyjského diktátora. Stejně tak RUSKO stálo u zrodu al-Kajdy a Tálibánu, když vytvořilo okupací země živnou půdu islamistickému hnutí (čímž má na svědomí nynější situaci v Afghánistánu), ale i čečenskému terorismu. Díky tomu, že na Kavkaze Rusko systematicky likvidovalo představitele umírněného islámu i legální představitele, otevřené dialogu, a ignorovalo oprávněné snahy o sebeurčení jeho obyvatel, nahnalo Kavkazany do náruče islamistů a do řad teroristických organizací.


 

Diktátoři a patroni světového terorismu se svými protektory


To ruský režim vypustil z láhve džina kavkazského a afghánského terorismu, který do sovětské okupace Afghánistánu a genocidy severokavkazských národů neexistoval. Afghánští a čečenští mudžáhidi, zocelení bojem s ruskou armádou, dnes uplatňují své zkušenosti v řadách Islámského státu. Nyní zloděj vykřikuje "chyťte zloděje". Iniciátor terorismu nabízí Západu, že mu pomůže s likvidací terorismu. SSSR patřil i k hlavním dodavatelům konvenčních zbraní do Iráku za vlády Saddáma Hussaina (dodal mu např. rakety SCUD - hlavní nosiče zbraní hromadného ničení) a zároveň bojkotoval akce mezinárodního společenství proti Saddámovi. (Sovětští poradci působili v Iráku od 60.let. Komunistický blok dodal do Iráku tisíce tanků, bojových vozidel pěchoty, obrněných transportérů a dělostřeleckých systémů, stovky letadel a prostředků protivzdušné obrany - zhruba 70 % irácké výzbroje - a zajišťoval výcvik pro tisíce příslušníků obsluh (stejně jako bezpečnostních složek). V r. 1987, v době vrcholící irácko-iránské války, objem irácko-sovětského obchodu např. vzrostl o 46% oproti r. 1986.)


Není ostatně pochyb, že operace "Islámského státu" neřídí žádní fanatičtí islamisté, parta primitivních psychopatů, nýbrž zcela racionálně uvažující bývalí důstojníci irácké tajné služby, kteří absolvovali výcvik v KGB, SVR a GRU, využívající islamistickou ideologii pragmaticky pouze jako nástroj k dosažení mocenských cílů (viz např. https://kyleorton1991.wordpress.com/2015/04/21/saddam-husseins-regime-produced-the-islamic-state/). Pro ně jsou pak oni vraždící pomatenci jen figurkami na šachovnici. Během let 1973-2003 působilo v Iráku na 70.000 ruských vojenských poradců, z nichž mnozí působili jako zpravodajští a bezpečnostní specialisté. To je známo i z dokumentů objevených v Iráku v r. 2003 (viz třeba "The World Was Going Our Way The KGB and the Battle for the Third World" by Christopher Andrew & Vasili Mitrokhin, Basic Books, 2005, resp. http://www.strategypage.com/htmw/htintel/articles/20061010.aspx nebo http://www.nationalobserver.net/1999_winter_campbell.htm). Iráčtí zpravodajci absolvovali kurzy ve speciální škole SVR [Služby vnější rozvědky] v Moskvě dokonce ještě těsně před americko-britským útokem. Během války v Zálivu pokračovaly ve své práci rezidentury SVR a vojenské rozvědky [GRU] při ruském velvyslanectví v Bagdádu. Jejich úkolem bylo zajistit archívy zvláštních služeb Saddáma Husajna a nábor mezi iráckými důstojníky a agenty! (Několik dnů před počátkem anglo-americké operace přijely do Bagdádu dvě skupiny "silové podpory" SVR zvané Clona.).

Mezi hlavní Saddámovy pohrobky v pozadí tzv. "Islámského státu" patřil nepochybně generál Izzat Ibrahim al-DOURI (ad-Dúrí), někdejší irácký viceprezident a Saddámova pravá ruka (a tchán Saddámova syna Udaje), a generálmajor Abu Ali al-ANBARI, kteří byli tvůrci bojové strategie IS. Z dalších baasistických důstojníků působících ve velitelských funkcích IS můžeme jmenovat třeba Adnana al-Sweidawiho (Abu Ayman al-Iraqi), bývalého plukovníka zpravodajské jednotky protivzdušné obrany; Haji Bakra (Samir Abd Muhammad al-Khlifawi), bývalého plukovníka nebo kapitána Abu Abdulrahmana al-Bilawiho (Adnan Ismail Najem al-Bilawi).



Setkání superšpiona, gen. Jevgenije Primakova, ředitele ruské Služby vnější rozvědky se Saddámem

Журналист Евгений Примаков во время секретной миссии в Северном Ираке. 1970-е годы

"Журналист" Евгений Примаков во время секретной миссии в Северном Ираке. 1970-е годы



B) Těm, kteří vykřikují, že za vpád imigrantů do Evropy mohou (jako vždy) USA a jejich zásahy proti diktátorům Kaddáfímu a Saddámovi, resp. podpora opozice vůči diktátoru syrskému, poněkud uniká (anebo schválně zamlčují) FAKT, že
podstatná část uprchlíků připlouvajících do jižní Evropy ze sev. Afriky NENÍ OBYVATELI inkriminovaných zemí (Libye, Sýrie a Iráku), nýbrž SUBSAHARSKÉ A ROVNÍKOVÉ AFRIKY, resp. Eritreje, Etiopie, Somálska a Sudánu, kde k žádné intervenci Západu NEDOŠLO (Např. Libye je hlavně tranzitní zemí, přes niž míří do Evropy masově Afričané. Odhaduje se, že nyní tam pobývá asi milión přistěhovalců z různých zemí Afriky, kteří chtějí do Unie. Za celý loňský rok jich z Libye přišlo do Unie 170 tisíc, letos do září 130 tisíc.)!!
Názorně to ukazuje i tato animace



Největší uprchlický tábor na světě nenajdete ani na Blízkém východě, ani na Balkáně. Keňský Dadaab je domovem stovek tisíc migrantů a od devadesátých let v něm vyrostly již dvě generace uprchlíků.

Eritrea je ochránci lidských práv přezdívána jako KLDR Afriky. V zemi vládne už přes dvacet let jeden prezident, který obyvatele drží v šachu řadou represí. Vrcholem je povinná vojenská služba, která trvá i deset let. Zejména kvůli ní Eritrejci tvoří druhou největší skupinu migrantů na lodích směřujících do Evropy.


Mapy imigrace:

Pro ignoranty, hlásající izolacionistická hesla ve smyslu "uzavřít hranice, stáhnout naše vojáky ze zahraničních misí, nikomu neposílat žádnou humanitární pomoc ani peníze a o nic, co je za našimi humny, se nestarat" doporučuji také 
+
Moje komentovana FB-ALBA

"Džihád a holocaust"


&

"Historie Israele & antisemitismu v obrazech"

také animaci na webu



Ještě si vyprosím poučovat o islámu a muslimech mne, člověka, který mezi nimi pobývá každoročně celé měsíce a měl možnost seznámit se ZEVNITŘ s muslimskými komunitami od Maroka přes Turecko, Sýrii, Čečensko, Irán a Střední Asii až po Malajsii a Čínu. Takové poučování ze strany truhlíka, jenž zná muslimský svět pouze z TV, nanejvýš pak prostřednictvím místního Kebab-bufetu nebo zájezdu do Hurgady, je vskutku úsměvné.


Komentáře

ferohrabal píše…
Stejně jako je faktem, že největší zodpovědnost za to, že jsou kvůli řádění islamistických magorů (představujících 0,0001% muslimské populace) ostrakizováni všichni muslimové, nesou samotní muslimští představitelé, kteří se od těchto maniaků dostatečně nedistancují, je faktem i to, že větším nebezpečím pro naši civilizaci, než islamistický džihád, je standardní český (potažmo evropský) blbec, pologramotný primitiv či cynický deprivant, který navíc rozeštváváním spoluobčanů a provokováním té mírumilovné muslimské většiny slouží de facto jako pátá kolona islamistů (i kremlobotů).

Anonymní píše…
Muslimové budou za 15 let tvořit třetinu obyvatel Ruska, tvrdí velký muftí. Chce desítky mešit pro Moskvu
Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/muslimove-budou-za-15-let-tvorit-tretinu-obyvatel-ruska-tvrdi-velky-mufti-chce-desitky-mesit-pro-m.A190307_081210_ln_zahranici_ele

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost