V CENTRU NENÁVISTI aneb Historie antisemitismu



V CENTRU NENÁVISTI

aneb

DŽIHÁD ZAČAL DÁVNO PŘED VZNIKEM ISRAELE!







Pár poznámek k historii Izraele & antisemitismu


Když už jsme (MY = Evropané či světové demokratické společenství) obětovali či nedokázali zachránit miliony našich židovských spoluobčanů před smrtí a utrpením holocaustu (a staletími pogromů a diskriminace), pak máme přinejmenším morální povinnost garantovat Židům aspoň bezpečnost státu Izrael jakožto právoplatné domoviny potomků našich obětí. Jednostranná pokrytecká podpora palestinským radikálům je jen pokračováním holocaustu a skrytým antisemitismem maskovaným humanistickými hesly (ať již se za nimi skrývá oportunistické pokrytectví, naivita, hloupost anebo nenávist někdejších gestapáků, esesáků, arizátorů a jejich potomků)! Jelikož naše média obecně píší jen o palestinských uprchlících, připojuji hlavně mapu s údaji o uprchlících židovských, jichž bylo podstatně více (a jejichž majetek nedobrovolně zanechaný v muslimských zemích mnohonásobně převýšil majetek palestinských uprchlíků): Židé byli totiž vyštváni na přelomu 19. a 20. století nejen z Ruska a východní Evropy1, ale po r. 1948 masově vyháněni i ze všech arabských / muslimských zemí a právě potomci oné poslední vlny vyhnanců dnes tvoří převážnou většinu obyvatel Izraele!












 



 
1) Propalestinskými aktivisty a antisemitskými politiky je zamlčována skutečnost, že antisemitismus není výlučně německým vynálezem, že protižidovské pogromy neměly na svědomí jen nacisté a že masakry Židů neskončily v r. 1945, nýbrž pokračovaly i po konci 2. světové války - hlavně ve východní Evropě (na Slovensku, v Polsku, Bělorusku, na Ukrajině i v Rusku)!







































Drzost a cynismus je samotné srovnávání Izraele s fašistickou diktaturou ajjatoláhů, pohrdající jakýmikoliv demokratickými normami a veřejně vyhrožující celá desetiletí vyvražděním Izraelců - vymazáním Izraele z mapy - a podporující všechny teroristické bandy po celém Středním Východě!!! Kdo nevidí rozdíl - ten ho vidět nechce, ať již z hlouposti či zlomyslnosti....





Každý obdivovatel a podporovatel Palestinců je antisemita, jelikož Palestinci de facto neuznávají právo Izraele na existenci a prakticky se jej snaží 60 let i zničit, vždyť i Jasir Arafat byl synovec fašisty Husejniho, obdivovatele holokaustu a přítele Eichmana a Himmlera.





Foto s věnováním od kamaráda Heinricha Himmlera pro palestinského kamaráda,
jeruzalémského muftího








Palestinský vůdce zdraví Příslušníky muslimské divize SS "Handžár"




Pokud by mne někdo chtěl obvinit z xenofobie, rasismu či antiislamismu, pak se musím ohradit proti takovému případnému nařčení.
Mám zřejmě více muslimských přátel než kterýkoliv z internetových diskutérů a pobývám každoročně mezi nimi celé měsíce; a měl jsem možnost seznámit se ZEVNITŘ s muslimskými komunitami od Maroka přes Turecko, Libanon, Sýrii, Čečensko, Dagestán, Irán a Střední Asii až po Malajsii a Čínu.
Takže poučování ze strany truhlíka, jenž zná muslimský svět pouze z TV, nanejvýš pak prostřednictvím místního Kebab-bufetu nebo zájezdu do Hurgady, je pak vskutku úsměvné!

Bohužel, všechno co vím o nasvědčuje tomu, že Palestinci jsou prostě takoví "arabští cikáni"– ať přijdou, kam přijdou, všude s nimi mají potíže i jejich hostitelé – tím myslím jejich etnické soukmenovce, kteří jim poskytli útočiště (v Egyptě, Iráku, Jordánsku, Libanonu, Sýrii, Libyi či Tunisku). Nemluvě o tom, že samotný pojem "palestinský národ" je mystifikace, jde prostě o Araby žijící na území historické Palestiny. Však při jednání o mírové smlouvě mezi Izraelem a Egyptem navrhl Izrael Egypťanům vrácení Sinajského poloostrova společně s pásmem Gazy, ale prezident Anwar Saddat to odmítl slovy „Egypt nepotřebuje rakovinu, my máme své problémy“.
Palestinci mohli mít svůj stát již před 70 lety, pokud by byli ochotni / schopni mírového soužití se Židy a nekladli si jako apriorní podmínku jejich genocidu.

Již v září 1947 předložila Zvláštní komise OSN návrh řešení arabsko-židovského konfliktu v podobě plánu na rozdělení Palestiny, podle něhož se mělo území britského mandátu rozdělit na arabský a židovský stát (29. listopadu 1947 VS OSN plán schválilo). Zatímco Židé tento plán přijali – navzdory ztrátě řady historických lokalit a fragmentaci území   arabští představitelé jej odmítli. Když byla 14. května 1948 vyhlášena nezávislost státu Izrael, ještě téhož dne ho napadly sousední arabské státy, které následně utrpěly porážku a Palestinci i ztrátu části svých dosavadních území.





Palestinci holt přišli o některá svá území v důsledku opakované agrese vůči Izraeli a porážek panarabských armád (např. v r. 1967), tak už to prostě v historii chodí. Tzv. "Okupováná území" jsou Izraelem obsazena až od Šestidenní války, kdy Egypt uzavřel Tiranskou úžinu pro izraelské lodě a pokusil se společně se Syrií a Jordánskem, za podpory ostatních arabských zemí, zničit Izrael. Je to prostě daň za agresi a porážku ve válce, však také nikdo ze stoupenců Palestinců asi nebude požadovat, aby Rusko či Polsko vrátilo Německu anektovaná území, že? A propos: Ona "okupovaná palestinská území" byla už předtím (hned po zániku britského mandátu) de facto okupována Jordánskem, které Palestince následně vyhnalo i ze svého území kvůli jejich aroganci, politickým intrikám a neschopnosti soužití s většinovým obyvatelstvem.


Však při jednání o mírové smlouvě mezi Izraelem a Izraelem navrhl Izrael Egypťanům vrácení pásma Gazy společně s Sinaiským polostrovem, ale prezident Anwar Saddat to odmítl slovy "Egypt nepotřebuje rakovinu, my máme své problémy"



Jediným snem palestinských vůdců je zničit Izrael a na celém území někdejšího mandátního území britské Palestiny nastolit kleptokraci a změnit kvetoucí zemi v jeden obrovský Bronx, Chánov či Luník (tj. a la dnešní Gaza). Pokud by se vzdali oné autodestruktivní a sebestravující nihilistické ideologie nenávisti a konečně přistoupili na pozitivní soužití se Židy a namísto trpitelského divadýlka, budování podzemních tunelů, výroby bomb a vraždění židovských civilistů začali pracovat k rozkvětu vlastního národa, nebyli by odkázáni na izraelské milodary a sponzoring EU a mezinárodních organizací. Žili by stejně komfortně jako jejich příbuzní, izraelští Arabové, Beduíni, Samaritáni a Drúzové (resp. etiopští, jemenští, kavkazští a další přistěhovalci v Izraeli), kteří jednoduše akceptují izraelské (tj. standardní) zákony a nemají tam žádné problémy kvůli etnickému původu, náboženství ani barvě pleti.

Díky svým fanatickým vůdcům jsou ovšem Palestinci prokletým národem bez perspektivy; i nejmladší generace je totiž odkojena slepou nenávistí, která je vede jen do pekla ... kam se s sebou snaží stáhnout co nejvíce obětí. Těžko je litovat, pokud si svého života sami neváží a pohrdají normálním životem.“

Kdo tohle podporuje - podílí se na přípravě nového holocaustu, jelikož Židi, které jsme nestihli vyvraždit v Evropě, nemají už kam jít!!!
Při hledání kořenů antisemitismu je třeba (kromě aspektů racionálních) brát v potaz také fenomén obecně psychologický - a to, že většina průměrných, resp. hloupých a neschopných lidí do krve nenávidí ty úspěšné a chytré a hledá vědomě i podvědomě viníky svého životního neúspěchu, bídy. Zde se mu samozřejmě nabízí populistický prototyp židovského bankéře, krčmáře či obchodníka (přestože nepředstavuje typického, průměrného Žida), který tyje z práce druhých (jakoby se většina populace nesnažila přiživit vždy na úkor svých bližních). Pak je tu fenomén přirozené lidské nenávisti, když už se nesnáší jednotlivá etnika, národnosti a náboženství (bijí-li se pravoslavní a evangelíci s katolíky, luteráni s kalvinisty), není divu, že svoji přirozenou nenávist zlomyslní hlupáci nasměrují přednostně vůči Židům, kteří se jednoznačně odlišují a identifikují, dávají hrdě najevo svou odlišnost (evangelíka od katolíka na ulici nepoznáš, Žida obvykle ano!) ,není tedy nic zvláštního, že se ona vrozená zloba obrací nejčastěji vůči nim. Když žili v Evropě - vadili nám, když odešli do Izraele - vadí nám zas; když brání svou vlast a odpovídají opakovaně na nepřátelské útoky odvetou - obviňují je tzv. pro-palestinští aktivisté a pseudo-humanisté z rasismu a agrese.





1) Ti smradi, co dnes hází kameny, budou za pár týdnů, měsíců házet granáty a Molotovovy koktejly, resp. vezmou do ruky kalašnikovy, pokud budou po ruce, anebo podřezávat židovské děti! Ty kameny jsou pro ně jen trénink a z nouze ctnost. Mají nenávist v sobě a jejich idoly jsou palestinští teroristé. Na svědomí je mají jejich rodiče a učitelé, kteří jim vštěpují odmalička nenávist a tím je i předurčují k „hrdinné smrti“ v boji proti „sionistické okupaci“. Nazývat sadistické vraždy civilistů a masakry židovských dětí, včetně kojenců, těhotných žen a důchodců "bojem s okupanty" - je cynismus, přesněji SVINSTVO!

2) Každý aspoň trochu vzdělaný člověk ví (resp. si to může lehko zjistit), že drtivá většina "sionistických okupantů" nepřišla "odněkud z dnešní Ukrajiny", nýbrž pochází z arabských a muslimských zemí (cca 1 milion osob + jejich potomci), odkud je vyhnali - většinou s holýma rukama - soukmenovci "ubohých Palestinců, další Izraelci jsou vesměs potomci obětí našeho (evropského) pogromistického útlaku;

3) Valná část palestinských "uprchlíků" odešla z domova dobrovolně v naději, že se vrátí s vítěznou panarabskou armáda, resp. svou půdu Židům prodala; ti kteří na teritoriu Státu Izrael zůstali, mají stejná práva jako židovské obyvatelstvo – mají svobodu vyznání, zastoupení v parlamentu, vlastní média a politické a náboženské organizace; slouží dokonce v řadách izraelské armády a policie.


Více poučovat nebudu, každý si může fakta najít a poskládat sám, POKUD CHCE!







Tento článeček si nedělá větší ambice, než podnítit diskuzi, ježto na nějaké vědecké elaboráty nemám ani čas, ani to neumožňuje limitovaná kapacita tohoto blogu). Očekávám tudíž, že konstruktivní a přínosné komentáře a faktické poznámky dalších přispěvatelů tyto mé poznámky postupně doplní. Vulgární kydy primitivů mažu (až na několik ponechaných ukázek jejich duševní úrovně).




Gita Zbavitelová: USA zastavily veškerou pomoc Úřadu OSN pro palestinské uprchlíky (konečně)

Spojené státy uštědřují Palestincům jednu ránu za druhou. Po prosincovém uznání Jeruzaléma za hlavní město Izraele a květnovém přestěhování velvyslanectví do této tradiční izraelské metropole z Tel Avivu, po omezení příspěvků na humanitární pomoc uprchlíkům a pozastavení a pak definitivním přerušení všech plateb palestinské samosprávě teď zastavily veškeré příspěvky Úřadu OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA). Washington uvedl, že bude hledat jiné způsoby, jak pomoci Palestincům, kteří to potřebují.
V roce 2016 činil americký příspěvek 355 milionů dolarů a letos měl být podobný. Představoval třetinu celého rozpočtu UNRWA. Oficiální americké zdůvodnění uvádí, že úřad funguje na zásadně chybném základě a kritériích, která za palestinské uprchlíky považují nejen ty, kteří skutečně z Izraele odešli, ale i jejich potomky všech generací. Počet příjemců pomoci tohoto úřadu, který se jako jediná agentura OSN soustřeďuje výhradně na jednu skupinu lidí, tak neustále prudce roste. Podle jednoho výpočtu by do roku 2050 mohlo být „palestinských uprchlíků“ 15 milionů.
Palestinská samospráva zrušení americké pomoci ostře odsoudila a prohlásila, že za to „zaplatí Izrael“. Zvažuje prý žádost Radě bezpečnosti a Valnému shromáždění OSN, aby Spojené státy k obnovení plateb přinutily. UNRWA varuje, že se bez americké finanční pomoci zhroutí, a vyzývá všechny země světa, aby Palestincům pomohly.
Izrael americký krok uvítal, protože názor na nesmyslný počet takzvaných uprchlíků sdílí. Podle něj je UNRWA jednou z hlavních překážek řešení izraelsko-palestinského konfliktu, protože ho neustále udržuje při životě. Izrael soudí, že úřad je třeba zrušit a jeho humanitární činnost převést pod Komisariát OSN pro uprchlíky, který pečuje o všechny ostatní běžence v nouzi. Podle Izraelců má stejný názor i americká vláda. Zdůraznili však, že pokračování humanitární pomoci podporují, jen ne prostřednictvím UNRWA. A izraelská armáda vyjádřila obavy ze zhoršení situace v Gaze, které může posílit vládnoucí teroristický Hamás.
V pásmu Gazy poskytuje UNRWA nejen humanitární pomoc, ale provozuje také školy a pomáhá ve zdravotnictví. Postupem času se z něj však stala prodloužená ruka Hamásu – Izrael už dlouho úřad obviňuje, že Hamásu pomáhá, zaměstnává jeho ozbrojence a dovoluje, aby jeho objekty využívali jako sklady zbraní. Ještě nedávno se našel pod školou OSN útočný tunel. UNRWA navíc ve svých školách umožňuje výuku, která hlásá historické bludy a podněcuje nenávist vůči Izraeli.
Kromě Gazy úřad také pomáhá Palestincům na Západním břehu, v Sýrii, Jordánsku a Libanonu. Celkem jich registruje 5,3 milionu, přestože z domovů v nově vzniklém Státu Izrael jich odešlo nanejvýš 700 000, ale spíš mnohem méně, protože podle sčítání lidu z roku 1945 žilo v Palestině 750 000 Arabů; střízlivé odhady hovoří o maximálně 30 000 uprchlíků. Každý Palestinec, který se v kterékoli z uvedených zemí kdykoli narodí, má jistotu, že bude čerpat mezinárodní pomoc, i když bude mít její občanství. Toto kritérium se v OSN nevztahuje na žádného uprchlíka kterékoli jiné národnosti. Podle její vlastní Konvence o statusu uprchlíka z roku 1951 – až po vzniku UNRWA – definice potomky nezahrnuje.
Palestinci na tom však trvají stejně jako na „právu na návrat všech palestinských uprchlíků do Izraele“, protože doufají, že by pak počet arabských obyvatel země převýšil množství Izraelců. Proto také „právo na návrat“ odmítá Izrael a požaduje, aby uprchlíky absorbovala budoucí Palestina.
Palestinci žijí kromě Libanonu, Jordánsku a Sýrii i v dalších arabských zemích a skoro všechny uměle pěstují „uprchlismus“ a práva Palestinců omezují. Nejrasističtější je Libanon. Zakazuje jim zastávat řadu povolání a upírá jim politická, ekonomická i společenská práva, i když se v zemi narodili. Palestinci musí žít ve velmi nuzných podmínkách v uprchlických táborech a nesmějí vlastnit majetek. V Sýrii jsou na tom trochu lépe, ale druhořadými občany jsou také. Arabské země Palestince nechtějí, a proto je drží v táborech a neustále jim slibují, že se „vrátí domů“. Jen Kuvajt po roce 1991 všech svých 400 000 Palestinců vyhnal, protože za války v Perském zálivu podporovali Saddáma Husajna, který Kuvajt napadl. Nejlépe se mají v Jordánsku, které jim udělilo občanství a umožnilo normální život. Tvoří tam až polovinu obyvatel, a palestinského původu je dokonce i královna Ranija. OSN však registruje jako uprchlíky i tyto jordánské občany – patrně včetně královny.
Rezoluce č. 194 Valného shromáždění OSN z roku 1948, tedy uprostřed války, kterou proti nově vzniklému Izraeli rozpoutaly arabské státy, kromě návratu Palestinců do jejich domovů také požaduje, že mají dostat odškodnění za ztrátu majetku.
OSN zcela ignoruje skutečnost, že byli i uprchlíci židovští. Státy v severní Africe a na Blízkém východě vyhnaly v letech 1948–1970 na 850 000 Židů a většinou jim také zabraly majetek – podle odhadů v celkové výši až 350 miliard dolarů. Izrael jim všem nabídl nový domov a přivezl i ty, kteří v arabských a muslimských zemích zůstali. Noví přistěhovalci se rychle začlenili do společnosti a dnes jejich potomci tvoří polovinu židovského obyvatelstva Izraele. OSN jim ale nepomohla ani jediným centem. A zatímco jen v letech 1949–2009 vydalo Valné shromáždění 163 rezolucí týkajících se palestinských uprchlíků, o židovských se nezmiňuje ani jediná.
Každá země má samozřejmě plné právo rozhodnout, komu své peníze poskytne. Ostatně Palestinci nejsou jediní, kdo o americkou pomoc přišli – o víkendu Bílý dům přestal podporovat také Pákistán kvůli jeho neschopnosti bojovat proti teroristům.
Gita Zbavitelová, ČRo Plus








PROGNÓZA anebo SCÉNÁŘ PRO KATASTROFICKÉ SCI-FI:


+

Moje komentovaná FB-ALBA "Džihád a holocaust"

&
"HISTORIE ISRAELE & ANTISEMITISMU V OBRAZECH"


+
ALBUM

"HISTORIE KOMUNISMU A FASISMU V OBRAZECH" :

(Uvitam sdilení odkazu na Vasem FB-profilu / Webu!)




Rudí fašisté protestují proti fašismu

Komentáře

ferohrabal píše…
Z mnohých komentářů k níže uvedenému článku mrazí: https://www.info.cz/magazin/nejhorsi-vrazdeni-zidu-zavinili-po-nemcich-rumuni-vyrovnava-se-s-minulosti-vitez-varu-40658.html
ferohrabal píše…
Fanouškům Palestinců doporučuji studijní materiály:
The Routledge Atlas of Jewish History; A History of the Jews: Johnson;
A History of the Jews By Max I. Dimont;
Arabs and Jews in Ottoman Palestine
By Alan Dowty;
Understanding the Palestinian-Israeli Conflict: A Primer
By Phyllis Bennis;
The History of Anti-Semitism, Volume 1: From the Time of Christ to the Court Jews [Poliakov, Léon, Howard, Richard];

A Convenient Hatred: The History of Antisemitism [Goldstein, Phyllis, Evans, Harold];

The War Against the Jews
by Lucy S Dawidowicz;


.... a několik set dalších pramenů: http://jewishhistory.huji.ac.il/links/maps.htm
ferohrabal píše…
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/palestinci-vychova-k-dzihadu-a-mucednictvi-financovana-eu.A231008_173004_p_zahranici_nef
ferohrabal píše…
opakuji: Mezi teroristy a jejich podporovateli není rozdíl, však bez podpory "ubohých civilistů" by Hamas neexistoval. Tudíž jsou legitimním cílem. Ti, co tančili na ulicích a oslavovali jásotem každé vraždění židovských civilistů, žen a dětí, nyní kvílí a dožadují se stejně hystericky humanity namísto toho, aby si své teroristy sami eliminovali (jako Egypt a Jordánsko). Spatřuji zde jednoduchý logický vzorec: Ti, kdož opovrhují lidskými právy a humanismem, nemají právo domáhat se lidských práv a humánnosti. Bohužel. Ať se nám to líbí, vždy nakonec platí kolektivní odpovědnost národů za zločiny svých vládců a režimů (tak jako v případě Němců volajících po totální válce anebo Rusáků podporujících dobyvačné války a schvalujících ukrajinskou genocidu)!

šílenci všech zemí, spojte se ? 🙁 Momentálně nejde jen o Gazu a palestinské fašisty! 🙁 Palestinský útok na Izrael může skončit nejen zničením Hamásu, ALE i Iránu (a tím pádem eliminace iránské zbrojní produkce pro ruské invazní síly na Ukrajině), pokud se ajatolláhové odhodlají k útoku na Izrael nebo k vojenské podpoře a otevřeným dodávkám zbraní palestinským teroristům z Hizballáhu ... to signalizuje přesun 6. flotily US Navy do východního Středomoří! https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-libame-ruce-tech-co-zautocili-na-izrael-rekl-iransky-ajatollah-chamenei-40446362 !!

Populární příspěvky z tohoto blogu

Drtivá porážka Ruska - jediná šance na dosažení míru v Evropě!

Proč nikdo nemá rád Rusko - kromě nácků a rudých švábů

"RUSKÁ PRAVDA" a skutečnost